Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΘΟΛΩΣΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ

Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας Νίκος Παπαδόπουλος με αφορμή την ανοικτή επιστολή της Ομοσπονδίας Κτηνοτροφικών Συλλόγων Θεσσαλίας, σε δήλωσή του αναφέρει τα εξής:

«Η επιστολή της Ομοσπονδίας Κτηνοτροφικών Συλλόγων Θεσσαλίας ,η οποία κατηγορεί την Κυβέρνηση και την ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για ανικανότητα, το μόνο που επιχειρεί να πετύχει είναι να θολώσει τα νερά.

Η χορήγηση κρατικών ενισχύσεων ήσσονος σημασίας (de minimis) ύψους 43 εκατ. ευρώ σε 45.000 κτηνοτρόφους συμπεριλαμβανομένων και των πεδινών, αποτελεί πολιτική απόφαση την οποία έλαβε η Κυβέρνηση αναγνωρίζοντας τα προβλήματα των κτηνοτρόφων και στηρίζοντας τον κλάδο, μέχρι να αποδώσουν τα μέτρα και οι αυξημένοι έλεγχοι στην   αγορά   του  γάλακτος. Η Κυβέρνηση και συγκεκριμένα το ΥΠΑΑΤ, αποδεικνύει έμπρακτα ότι μέλημά της είναι η στήριξη των ανθρώπων της υπαίθρου, που καθημερινά είναι αντιμέτωποι και με τις καιρικές συνθήκες, ενισχύοντας έτσι τον κλάδο της κτηνοτροφίας.

Σε όσους λοιπόν επιθυμούν για άλλη μια φορά να ρίξουν λάσπη σε αυτήν την προσπάθεια, θα συνιστούσα περισσότερη μεγαλοψυχία και λιγότερα παιχνίδια στον βωμό της μικροπολιτικής.»

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com