KΑΙ ΔΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΕΤΕ ΑΛΛΩΣΤΕ;

Η απάντηση των εκπρόσωποι των ΣΥΝΕΚ στο Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Λάρισας Γιάννη Τσακνάκη και Ερμίνας Μαγαλιού στην ανακοίνωση των Παρεμβάσεων

Προς κ.κ. Παπαδόπουλο και Ρεμπάπη
Σας επιστρέφουμε τους χαρακτηρισμούς αυτούσιους. Καταλαβαίνουμε πως έχετε χάσει την ψυχραιμία σας.
Όχι μόνον εσείς.

Χυδαιολογείτε, υβρίζετε, συκοφαντείτε και λασπολογείτε. Δεν είναι η πρώτη φορά.

Ξεπερνάτε τα όρια της συνδικαλιστικής αντιπαράθεσης και κατρακυλάτε στη συνδικαλιστική αλητεία. Είστε σε διατεταγμένη υπηρεσία. Τα αδιέξοδά σας και τον τυχοδιωκτισμό σας πληρώνετε και ξεπληρώνετε. Και δεν κρατάτε ούτε τα προσχήματα.

Κατάπιατε αμάσητες τις «καταγγελίες» βουλευτή της Ν.Δ. και πάτε χέρι χέρι ένα χρόνο τώρα. Γιατί είστε τυχοδιώκτες.

Αρνηθήκατε να υπερασπίσετε στοιχειώδη δημοκρατικά και εργασιακά δικαιώματα συναδέλφων. Γιατί έτσι σας συνέφερε ψηφοθηρικά.

Σπιλώσατε ανθρώπους. Μήπως και κερδίσετε μερικά ψηφαλάκια παραπάνω.

Εσείς που λέτε πως κόπτεστε για την επίσπευση των διαδικασιών και την απόδοση δικαιοσύνης κάνατε «τουμπεκί» όταν τον περασμένο Ιούνη αναβλήθηκε η δίκη. Με τίνος ευθύνη; Τολμάτε να το πείτε ή κατάπιατε τη γλώσσα σας; Δέχεστε να εκκρεμεί έναν ολόκληρο χρόνο το πόρισμα της ΕΔΕ γιατί σας συμφέρει να λασπολογείτε ανενόχλητοι και να ανακαλύπτετε ενόχους κατά το συμφέρον σας. Ούτε λέξη και για αυτό.

Αρνηθήκατε, γιατί έτσι σας συνέφερε, το στοιχειώδη δικαστικό πολιτισμό στη χώρα μας που θεωρεί πως δεν καταδικάζονται άνθρωποι με «ενδείξεις», ούτε με την πιθανολογική σκέψη ενός. Ούτε πρώτα δικάζονται άνθρωποι και μετά ερευνάται γιατί δικάστηκαν. Και δεν είναι μόνο αυτά που κατάπιατε αμάσητα. Θα έρθει η στιγμή να πούμε και για τα υπόλοιπα.

Γίνατε κριτές και δικαστές των πάντων. Αθωώνετε και καταδικάζετε ανθρώπους κατά το συμφέρον σας.  Διαλαλείτε, απειλείτε και «στέλνετε» φυλακή συναδέλφους έναν χρόνο τώρα. Ξέρετε ποιους. Τα λέγατε στα σχολεία. Και μέσα στο Δ.Σ. Και δεν ντρέπεστε.

Είναι από τις ελάχιστες θλιβερές στιγμές που εκπρόσωποι συνδικαλιστικής παράταξης του κλάδου των εκπαιδευτικών πράττουν με τέτοιον τρόπο.

Και τολμάτε να μας εγκαλείτε. Άξιος ο «μισθός σας».

Έχετε πιάσει πάτο.

κ.κ. Παπαδόπουλε και Ρεμπάπη δυστυχώς για εσάς και τους όψιμους φίλους σας κάποτε έρχεται η στιγμή της αλήθειας. Εμείς θα είμαστε εκεί. Με τις ίδιες αρχές και αξίες με τώρα.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ