ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των Διοικητικών Υπαλλήλων των Περιφερειακών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας (ΣΥΠΥΥΠ), στα πλαίσια διεξαγωγής των εκλογών για την ανάδειξης αιρετών εκπροσώπων για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια, ΠΥΣΔΙΠ Θεσσαλίας

(Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο των Διοικητικών Υπαλλήλων) και ΚΥΣΔΙΠ (Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο  των Διοικητικών Υπαλλήλων) ενημερώνει τους διοικητικούς υπαλλήλους του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων τα παρακάτω:

α) Την Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018, θα γίνουν οι εκλογές για το ΠΥΣΔΙΠ Θεσσαλίας και ΚΥΣΔΙΠ στις έδρες των Διευθύνσεως Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας.

Οι υπάλληλοι των διευθύνσεων και των σχολικών μονάδων ψηφίζουν στις κάλπες των αντίστοιχων διευθύνσεων που ανήκουν οργανικά, από 08:00 π.μ έως 17:00 μ.μ.

β) Οι διοικητικοί υπάλληλοι των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, Καρδίτσας και Τρικάλων ψηφίζουν ΜΟΝΟ με αλληλογραφία και για το ΠΥΣΔΙΠ και για το ΚΥΣΔΙΠ.

γ) Οι διοικητικοί υπάλληλοι της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας ψηφίζουν για το ΠΥΣΔΙΠ Θεσσαλίας στην έδρα της Π.Δ.Ε. Θεσσαλίας (Μανδηλαρά 23, Λάρισα) την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018 από 8:00 π.μ έως 17:00 μ.μ και με αλληλογραφία για το ΚΥΣΔΙΠ.

Για την αποστολή των ψηφοδελτίων με αλληλογραφία, θυμίζουμε ότι οι εκλογές για το ΚΥΣΔΙΠ διεξάγονται την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018 στο κτίριο της κεντρικής υπηρεσίας του ΥΠΠΕΘ, οπότε οι συνάδελφοι θα πρέπει να μεριμνήσουν για την αποστολή του ψηφοδελτίου σε νωρίτερο χρόνο (τουλάχιστον 5 ημερων).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ