Η ΣΟΦΙΑ – ΜΑΡΙΑ ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΟΥ ΣΤΑΡ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2018

Το βράδυ του Σαββάτου ολοκληρώθηκε ο 5ος Πανθεσσαλικός διαγωνισμός ομορφιάς! Το πιο λαμπερό γεγονός της Θεσσαλίας διοργανώθηκε φέτος για πρώτη φορά στη Λάρισα με εκθαμβωτικές υποψήφιες και εκλεκτούς καλεσμένους από όλη την Ελλάδα.

Το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου, στο κτήμα ΔΡΙΣΤΕΛΛΑ, στέφθηκε η νέα Σταρ Θεσσαλία  Σοφία – Μαρία Πεχλιβανίδου, Μις Θεσσαλία η Mαρία Λαβαντσιώτη, Μις Τουρισμός Θεσσαλία η Εύη Γραββάνη.

Οι εμφανίσεις των κοριτσιών ήταν άκρως εκθαμβωτικές. Την πρώτη εμφάνιση των διαγωνιζομένων κάλυψε το Kikel Fashion. Η δεύτερη εμφάνιση των κοριτσιών ήταν με μαγιό της εταιρείας  Armarola, ενώ η τρίτη εμφάνιση ήταν με νυφικά φορέματα του Οίκου Μπουχλαριώτη. Τα υποδήματα προσέφερε η PieDini Shoes. Τα εντυπωσιακά χτενίσματα έκανε το Hair Boutique & Barber Room. Το λαμπερό μακιγιάζ ήταν των μακιγιέρ Μάχης Τριαντάρη, Μαριάννας Βορνίτη, Εφροσύνης Παστάκα και των σπουδαστών του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ.

Οι νικήτριες είναι:

  • Σταρ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 2018Σοφία Μαρία Πεχλιβανίδου (Miss Swimwear Thessaly 2018 & Miss Prettiest Hair 2018)
  • Μις ΘΕΣΣΑΛΙΑ 2018Μαρία Λαβαντσιώτη (Miss Model Thessaly & Miss Catwalk)
  • Μις Τουρισμός ΘΕΣΣΑΛΙΑ 2018Εύη Γραββάνη (Miss Friendship & Miss ForthRight Thessaly 2018)
  • Β´ Σταρ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 2018Φένια Θεοδωρίδου
  • Β´ Μις ΘΕΣΣΑΛΙΑ 2018Ιωάννα Χαντζή (Miss Face Thessaly 2018 & Best Smile Thessaly 2018)
  • Β´ Μις Τουρισμός ΘΕΣΣΑΛΙΑ 2018 –  Μάγδα Μαύριδου (Miss Armonia Thessaly 2018)
  • Ντανιέλλα Μιτρολάρρι – Miss Eye Wear Thessaly 2018
  • Ευαγγελία Τσατμά – Miss Elegance Thessaly 2018
  • Αποστολία Παπαδοπούλου – Best Performance Thessaly 2018
  • Βιόλα Καλία – Miss Personality Thessaly 2018 & Best Image 2018
  • Μαρία Καρυώτη – Miss Photogenic Thessaly 2018

Επίσημος φωτογράφος όλης της βραδιάς ήταν το AP Photography, Αθανάσιος Παπαγεωργίου.

Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η εκθαμβωτική Χρύσα Πλαβού – Μπαλατσούκα, που κράτησε το ενδιαφέρον του κοινού από την αρχή έως το τέλος της βραδιάς. Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας ήταν η Μπράτσια Εύα και την γενική επιμέλεια των καλλιστείων είχε αναλάβει ο Ευάγγελος Σαλευρής.

Σκηνοθέτης της βραδιάς ήταν ο Λαρισαίος και χρόνια στα δρώμενα Άκυς Μητσούλης. Η Μις Θεσσαλία 2017 – Νάσια Βασιλιάδου ανέλαβε την κινησιολογία και τις χορογραφίες των φιναλίστ.

Το παρών έδωσαν ο σχεδιαστής υψηλής ραπτικής Αναστάσιος Τρανούλης,

η 1st Miss World Next Top Model Ηρώ Δημητροπούλου, η παίκτρια του My Style Rocks Τάνια Κοφινιώτη και ο δικηγόρος Στέλιος Σούρλας. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, η Λαρισαία Μις Ελλάς 2017 Θεοδώρα Σούκια, o CEO της Forthright στην Αθήνα και τη Λάρισα Νίκος Παπαδόπουλος, ο ιδιοκτήτης των καταστημάτων Armarola  Αλέξανδρος Θεοδωρίδης και η δημοσιογράφος του Σκάι Μάνια Αλιβιζάτου. Δυνατό παρών έδωσαν και η make up artist Μάχη Τριαντάρη,

ο Διευθυντής των ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ Ζάρκος Βασίλης, καθώς και η διευθύντρια των Laser Salon σε Αθήνα και Λάρισα Χρύσα Κουλούρη.

Τη Σταρ Θεσσαλία 2017 Μαρία Μπολώση, καθώς και τη Μις Θεσσαλία 2017 Νάσια Βασιλειάδου, έντυσαν ο οίκος Tranoulis haute couture, ενώ τη Miss Teen 2015 Φαίη Καλυβιώτη έντυσε το κατάστημα Armarola.

Το μουσικό διάλειμμα ανέλαβε ο Λαρισαίος Κωνσταντίνος Παπαναστασίου, ενώ DJ της βραδιάς ήταν ο Νικόλας Παππάς.

Στην κατάμεστη αίθουσα του κτήματος ΔΡΙΣΤΕΛΛΑ πραγματοποιήθηκαν κληρώσεις  και μοιράστηκαν δώρα στο κοινό που παρευρέθη και τίμησε τη βραδιά.

Μεταξύ των χορηγών επικοινωνίας της εκδήλωσης ήταν το paidis.com

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ