ΚΙΝΑΛ: ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

Παρά τις αντίθετες απόψεις ελάχιστων η έλλειψη άλλης πρότασης κλείνει το θέμα με στήριξη στο νυν δήμαρχο Λαρισαίων

Σύσκεψη αναγνωριστική των τάσεων και των προθέσεων που υπάρχουν μεταξύ των στελεχών του ΚΙΝΑΛ στη Λάρισα για τον υποψήφιο στο δήμο Λαρισαίων πραγματοποιήθηκε χθες στην Αθήνα, κατά τη διάρκεια της οποίας οι περισσότεροι συμμετέχοντες τάσσονται υπέρ της συνέχισης της συνεργασίας με το νυν δήμαρχο Απ. Καλογιάννη,

ενώ δεν έλειψαν και οι απόψεις περί αυτόνομης καθόδου χωρίς όμως να υπάρχει πρόταση για συγκεκριμένο πρόσωπο.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν τα στελέχη του τομέα Αυτοδιοίκησης του ΚΙΝΑΛ Β. Κεγκέρογλου και Χρ. Πολυζωγόπουλος, ο βουλευτής Κ. Μπαργιώτας, ο διευθυντής της Κ.Ο. Β. Εξαρχος, ο πρώην υπουργός Φ. Σαχινίδης και τοπικά στελέχη με επικεφαλής τον γραμματέα Στ. Τσιάκαλο.

Οι συμμετέχοντες ανέλυσαν την υπάρχουσα κατάσταση στο δήμο Λαρισαίων μίλησαν για τη συνεργασία που υπάρχει στους κόλπους της Συμπαράταξης και για τα επιτεύγματα της δημοτικής αρχής υποστηρίζοντας ότι είναι άκαιρο να σπάσει αυτή η συνεργασία.

Αντίθετα υπήρξαν και δύο – τρεις συμμετέχοντες που τάχθηκαν υπέρ της αυτόνομης καθόδου του ΚΙΝΑΛ στις εκλογές, αλλά όταν τους ζητήθηκε πρόταση για πρόσωπο που θα ηγηθεί του όποιου συνδυασμού προκύψει δεν παρουσίασαν κάτι συγκεκριμένο.

Με δεδομένη τόσο αυτή την καταγραφή απόψεων, όσο και την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να στηρίξει την υποψηφιότητα Τσιλιμίγκα στην περιφέρεια Θεσσαλίας, όλα δείχνουν ότι είναι θέμα λίγων ημερών να υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση στήριξης της υποψηφιότητας Καλογιάννη από το ΚΙΝΑΛ, αφού προηγηθεί είτε στο τέλος αυτής της εβδομάδας ή την επόμενη συνεδρίαση του διευρυμένου οργάνου του ΚΙΝΑΛ, όπως άλλωστε προβλέπεται από το καταστατικό το οποίο και θα καταθέσει την πρότασή του για το δήμο Λαρισαίων στα κεντρικά όργανα που θα έχουν και τον τελικό λόγο.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ