ΙΣΧΥΡΗ ΛΑΡΙΣΑΪΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΕΜΕ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ 2019

Αρχίζει την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου και ολοκληρώνεται την Κυριακή στην Αθήνα, στους χώρους της ΑΣΠΑΙΤΕ στο Ν. Ηράκλειο, το 35ο ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.

Στο συνέδριο συμμετέχουν διακεκριμένοι επιστήμονες της μαθηματικής επιστήμης από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με θεματολογία σχετική με τα μαθηματικά και το ρόλο τους στην εκπαίδευση και την κοινωνία.

Έχουν προσκληθεί επίσης εκπρόσωποι της πολιτικής, της θρησκευτικής ηγεσίας καθώς και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ο πρόεδρος της Ε.Μ.Ε. Λάρισας κ. Κ. Καραμπάτσας και ο α’ αντιπρόεδρος  κ. Σ. Τερζόπουλος είναι μέλη της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής.

Στην Αθήνα θα βρίσκεται επίσης σύσσωμη η κεντρική διοίκηση της Ε.Μ.Ε., αλλά και πολλοί ακόμη Λαρισαίοι, στελέχη της Ε.Μ.Ε., αφού το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου θα ληφθεί μια σημαντική απόφαση της κεντρικής διοίκησης που αφορά τον τόπο διεξαγωγής του 36ου συνεδρίου τον Νοέμβριο του 2019.

Η Λάρισα θεωρείται, με τα τωρινά δεδομένα, ισχυρό και ακλόνητο φαβορί για την ανάληψη της διοργάνωσης αυτής, που αναμένεται να προσελκύσει στην πόλη 1.000 περίπου συνέδρους από την Ελλάδα και το εξωτερικό επί ένα τετραήμερο το Νοέμβριο του 2019.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ