NETWORK ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ: ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΣΤΗ Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Το NETWORK, ο Οργανισμός που πιστοποιημένα κάθε χρόνο εισάγει τους περισσότερους φοιτητές από Ελλάδα στη Μεγάλη Βρετανία, σας προσκαλεί στη διήμερη εκδήλωση Σπουδών και Καριέρας “Welcome to Your Future – Σπουδές στη Μ. Βρετανία”, το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018 στο Ξενοδοχείο Divani Palace.  

Η Είσοδος είναι Δωρεάν και θα καλυφθούν οι δύο ξεχωριστές ενότητες: Σπουδές Bachelor (1ου πτυχίου) στη Μ. Βρετανία και Σπουδές Master σε Βρετανία και Ευρώπη με Παρουσιάσεις το Σάββατο 18:00 – 21:00 και Ατομικές Συναντήσεις με τους Ειδικούς του NETWORK, την Κυριακή 11:00 – 17:00.

Αναλυτικά, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου:

1) Σπουδές Bachelor στις 18:00 με τίτλο

“Όσα θα θέλατε να γνωρίζετε για τις Σπουδές Πρώτου Πτυχίου ΑΕΙ στη Μ. Βρετανία”

2) Σπουδές Master στις 20:00 με τίτλο:

“Σπουδές Master και MBA: Το ‘κλειδί’ για την Παγκόσμια Αγορά Εργασίας”.

Μετά από κάθε παρουσίαση ακολουθούν οι ερωτήσεις του κοινού προς τους Ειδικούς του NETWORK.

Κατά τη διάρκεια των παρουσιάσεων οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν για όλα τα κρίσιμα ζητήματα, την εύρεση της κατάλληλης ειδικότητας σπουδών, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο, τις κρίσιμες ημερομηνίες, τη δυνατότητα διαμονής στις φοιτητικές εστίες, τη δυνατότητα για πλήρη χρηματοδότηση διδάκτρων με κρατικά φοιτητικά δάνεια, τα κόστη σπουδών και διαβίωσης στη Μ. Βρετανία και την Ευρώπη, τις πολλές δυνατότητες εργασίας part-time παράλληλα με τις σπουδές, αλλά και τις προϋποθέσεις για full-time εργασία και καριέρα στη Μ. Βρετανία και την Ευρώπη.

Την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, από 11:00 έως 17:00, οι υποψήφιοι/ες θα έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν ραντεβού και να πραγματοποιήσουν ατομικές συμβουλευτικές συναντήσεις, για βαθύτερη ανάλυση των επιλογών σπουδών και καριέρας και για άμεση εγγραφή έτσι ώστε, οι ενδιαφερόμενοι για σπουδές Bachelor να προλάβουν τις προθεσμίες του Ιανουαρίου και οι ενδιαφερόμενοι για σπουδές Master και MBA να μπορέσουν να επιτύχουν την καλύτερη σειρά προτεραιότητας στα πλέον διάσημα Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια.

Κάθε υποψήφιος/α μπορεί να κάνει εντελώς Δωρεάν και ένα ειδικό τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες.  Εγγραφή και κράτηση θέσης στον σύνδεσμο

https://welcome-to-your-future.eventbrite.com

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ