ΕΝΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ Α. ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ (ΦΩΤΟ)

Δυναμική συγκέντρωση και πορεία με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων από τη δολοφονία του Α, Γρηγορόπουλου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στη Λάρισα, ενώ με την ολοκλήρωσή της καταγράφηκαν επεισόδια μεταξύ αστυνομίας και αντιεξουσιαστών πλησίον του Μεταγωγών και στο ύψος της πλατείας Ταχυδρομείου.

Τα επεισόδια φαίνεται να ξεκίνησαν με την κατάληξη της πορείας των αντιεξουσιαστών στην πλατεία Ταχυδρομείου, όταν μετά την ανταλλαγή «γαλλικών» με δυνάμεις της τάξης εκτοξεύτηκαν μπουκάλια προς το μέρος τους, με τους άνδρες των ΜΑΤ να απαντούν με βομβίδες κρότου-λάμψης, χωρίς ευτυχώς να σημειωθεί τραυματισμός.

Από νωρίς αντιεξουσιαστές, κόμματα, και κινήσεις συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Ταχυδρομείου, σε χωριστές συγκεντρώσεις, για να ακολουθήσει πορεία με επικεφαλής τους αντιεξουσιαστές, ενώ στην «ουρά» της ακολουθούσαν μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, της Αντιρατσιστικής Πρωτοβουλίας, της Αντιπολεμικής Κίνησης και του ΚΚΕ (μ-λ) που με φωνές και συνθήματα κατά της αστυνομίας και του ναζισμού κινήθηκαν στο κέντρο της πόλης διαδηλώνοντας για τη δολοφονία του Α. Γρηγορόπουλου, ενώ μοιράστηκε έντυπο υλικό στους περαστικούς και γράφτηκαν αντιναζιστικά συνθήματα σε κεντρικά σημεία της Λάρισας.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ