ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ: Η “ME.KA QUALITY GROUP” ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ!

Πνεύμα ανήσυχο, φύσει αισιόδοξος και δυναμικός ο συνομιλητής μας ξεδιπλώνει το όραμα μα και την προοπτική της επιχείρησης με την οποία δραστηριοποιείται επαγγελματικά από τον Απρίλιο του 2017 και από την πρώτη στιγμή ξεκαθαρίζει: “Η ME.KA QUALITY GROUP ήρθε για να μείνει”!

Και αφού βάλαμε από νωρίς τα πράγματα στη θέση τους, κυρίες και κύριοι σας παρουσιάζουμε το Μενέλαο Καραΐσκο και τη… ΜΕΚ(Κ)Α του, που φιλοδοξεί να προσφέρει στο χώρο της καφεστίασης, ενώ κερδίζει καθημερινά το στοίχημα και την εμπιστοσύνη της αγοράς.

«Η επαφή και “τριβή” με το χώρο της καφεστίασης για περισσότερο από 10 χρόνια, οι ανάγκες και απαιτήσεις της αγοράς και των επαγγελματιών που εντοπίσαμε συν τω χρόνω  και κυρίως η εμπιστοσύνη πολλών ανθρώπων στο πρόσωπο μας έφερε στο προσκήνιο τη δημιουργία της ME.KA. QUALITY GROUP τον Απρίλιο του 2017.

Με πίστη στους ανθρώπους της ομάδας μας και στόχο την ικανοποίηση των πολλαπλών προσδοκιών των πελατών μας βασιστήκαμε στην ευελιξία, την ταχύτητα, τη συνέπεια και την οργάνωση καταθέτοντας μια ολοκληρωμένη πρόταση στην αγορά, που ανταποκρίνεται κάθε μέρα και περισσότερο τιμώντας την προσπάθεια και δείχνοντας την εμπιστοσύνη της στις υπηρεσίες που προσφέρουμε», θα μας πει ο κ. Καραΐσκος.

«Ποιοτικός έλεγχος και 24ωρη τεχνική κάλυψη αποτελούν τα μεγάλα ατού της εταιρείας, καθώς η ME.KA. QUALITY GROUP βρίσκεται δίπλα στον πελάτη σε κάθε επιχειρηματικό βήμα στον χώρο της καφεστίασης.

Με αυστηρή προσήλωση στα πρότυπα ποιότητας “Ipanema” και μέσα από τα ολοκληρωμένα θεωρητικά και πρακτικά σεμινάρια καφεγνωσίας και προετοιμασίας προϊόντων καφέ που παραδίδονται μέσα στην εταιρία, ο ενδιαφερόμενος έχει στα χέρια του την ισχυρότερη εγγύηση για τη μεταφορά της υψηλής τεχνογνωσίας της “Φάρμας Ipanema” και στην επιχείρησή του, πάντα μέσα από ποιοτικούς ελέγχους κάθε εβδομάδα, ενώ παράλληλα η ME.KA. QUALITY GROUP διαθέτει εξοπλισμένο τεχνικό τμήμα, στελεχωμένο από έμπειρους τεχνικούς, διαθέσιμους όλο το 24ωρο για την πλήρη και σωστή λειτουργία του χώρου», σημειώνει ο κ. Καραΐσκος, δίνοντας το στίγμα της εταιρείας.

Μηχανές καφέ και ροφημάτων, αξεσουάρ και καθαριστικά καφέ μπαρ, επαγγελματικά ψυγεία και βιτρίνες, εξοπλισμός κουζίνας και ανοξείδωτες κατασκευές είναι μερικά μόνο από τα προϊόντα μιας πλούσιας γκάμας που καλύπτει η εταιρεία, που έχει ως «ναυαρχίδα» τον περίφημο και πολυβραβευμένο βραζιλιάνικο καφέ “IPANEMA”, ο οποίος μεταξύ άλλων πήρε το χρυσό μετάλλιο στα παγκοσμίου φήμης “Great Taste Awards” (2004) ως ο καλύτερος καφές του κόσμου, ενώ παράλληλα διακινεί και τον πασίγνωστο “Utopia Espresso», ένα μοναδικά εκλεπτυσμένο καφέ με γλυκιά επίγευση, που παράγεται από τους εκλεκτότερους κόκκους Arabica της Λατινικής Αμερικής, συνδυάζοντας τόσο την πολυπλοκότητα, όσο και το κατάλληλο ύφος για να ξεχωρίσει!

Όταν πάνω από 1.600 καφέ δραστηριοποιούνται μόνο στη Λάρισα ποιο το βάρος της ευθύνης αλλά και η αγωνία ενός νέου ανθρώπου που βγαίνει σε περίοδο κρίσης στην αγορά με μια τέτοια πρόταση, ρωτάμε τον κ. Καραΐσκο και η απάντηση έρχεται αβίαστα, ως επιστέγασμα των προσπαθειών αλλά και της επιχειρηματικής ματιάς του.

«Πολλή δουλειά, συνέπεια, εξαιρετική τιμή προϊόντος και πάνω απ’ όλα ασφαλείς και  ευχαριστημένοι πελάτες είναι η απάντησή μας απέναντι στη δικαιολογημένη-λόγω και της οικονομικής συγκυρίας- επιφυλακτικότητα της αγοράς, αλλά και απέναντι σε “καιροσκόπους” που κατά καιρούς μπαινοβγαίνουν στο χώρο. Είμαστε εδώ για τον πελάτη και είπαμε, ήρθαμε για να μείνουμε!», θα κλείσει την κουβέντα μας ο κ. Καραΐσκος, ευχαριστώντας όλους για τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη με την οποία αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή μια αξιόλογη και δυναμική, όπως εξελίσσεται, επιχειρηματική προσπάθεια.

Ειρήνη Παπουτσή

INFO:

ME.KA QUALITY GROUP

Καραΐσκος Μενέλαος

ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΦΕ-ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ-SERVICE

Δ/νση: Ταγμ. Βελισαρίου 10, Λάρισα

Τηλ.: 2414006756, κιν. 6978320907

Mail: info.karaiskos@gmail.gr

Ηλεκτρονική δ/νση: www.mekaqualitygroup.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ