Ο Κ. ΙΑΚΩΒΑΚΗΣ ΝΕΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ Τ.Ο. ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ

Στο πλαίσιο των μετασυνεδριακών διαδικασιών του Ποταμιού, την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου, διεξήχθησαν εκλογές για την ανάδειξη Γραμματέα της Τοπικής Οργάνωσης ν. Λάρισας. Νέος γραμματέας είναι ο τοπογράφος μηχανικός Κώστας Ιακωβάκης και αναπληρωτής γραμματέας ο ελεύθερος επαγγελματίας

και πρόεδρος του Α.Ο. Αστέρα Λάρισας, Κώστας Μπαζάκης.

Στις εκλογές παρέστη και ο Οργανωτικός Γραμματέας του Κινήματος, Γκαρής Γιώργος. Στη συζήτηση που ακολούθησε αναπτύχθηκε ο εκλογικός σχεδιασμός για τις επερχόμενες εκλογικές προκλήσεις.

Σε ανακοίνωση της οργάνωσης αναφέρονται τα εξής:

“Το Ποτάμι σύσσωμο θα δώσει την αυτόνομη μάχη και θα είναι παρόν στην επόμενη βουλή εκπροσωπώντας τους πολίτες που έχουν κουραστεί από το πολωτικό κλίμα, τον φανατισμό, τις φωνές και τις ιδεοληψίες.

Το κίνημα ουσιαστικά, με όπλο αλλά και διαπιστευτήριο την πετυχημένη κοινοβουλευτική του παρουσία, αποτελεί τη μετριοπαθή φωνή του καθαρού σύγχρονου πολιτικού λόγου, τη φωνή του κέντρου, που μακριά από τα λάθη και τα πάθη του παρελθόντος δίνει λύσεις στα καθημερινά προβλήματα του πολίτη. Το Ποτάμι οριοθετεί την Προοδευτική λύση στο πολιτικό σκηνικό του 21ου αιώνα”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ