ΔΙΑΝΟΜΗ TΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΕΒΑ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Από  τον  ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ανακοινώνεται ότι θα γίνει δωρεάν διανομή τροφίμων, στους δικαιούχους  ΤΕΒΑ  ενταγμένους στο Κοινωνικό  εισόδημα αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να λαμβάνουν τρόφιμα και λοιπά είδη υλικής βοήθειας . Oι δικαιούχοι ειδοποιούνται και με γραπτό μήνυμα για τις διανομές.

Η διανομή για όλους  τους δικαιούχους (Δημοτική κοινότητα Τυρνάβου, Αμπελώνα  και όλων των τοπικών κοινοτήτων)  θα γίνει σε δύο ημέρες:

την ΤΡΙΤΗ 11  ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 για δικαιούχους  με  επώνυμο από Α εως Λ από  9:30  το πρωϊ έως 15:00   το μεσημέρι από τον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου Τυρνάβου(έναντι εκκλησίας Αγίου Γεωργίου)  .

Την ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ  2018  για δικαιούχους  με επώνυμο από Μ εως Ω από 8:30   το πρωϊ έως 14:30το μεσημέρι από τον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου Τυρνάβου (έναντι εκκλησίας Αγίου Γεωργίου) .

Παρακαλούνται οι δικαιούχοι του Τυρνάβου και των τοπικών κοινοτήτων να προσέλθουν με το ΑΜΚΑ σε επίσημο δημόσιο έγγραφο ή  την αρχική αίτηση τους στο ΚΕΑ ,καθώς και την Αστυνομική τους Ταυτότητα  για την παραλαβή των προϊόντων, μόνο στις ορισθείσες  ημερομηνίες  ,καθόσον  δεν θα υπάρξει άλλη μέρα διανομής .

Οι δικαιούχοι πρέπει  να είναι εφοδιασμένοι με σακούλες ή καρότσια λαϊκής ή με οποιοδήποτε μέσο  και να φροντίσουν για την μεταφορά των ειδών . Oταν υπάρχει αδυναμία προσέλευσης για την παραλαβή των ειδών από άλλο άτομο, απαιτείται θεωρημένη εξουσιοδότηση από Δημόσιο φορέα.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com