Γ. ΚΑΤΣΙΑΝΤΩΝΗΣ: Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΣ ΤΣΕΠΕΣ

Με χαμόγελα και θερμές χειραψίες υποδέχτηκαν το Βουλευτή Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Κατσιαντώνη, οι μικροπωλητές της λαϊκής αγοράς της Νεάπολης, αλλά και οι πολίτες που έσπευσαν να του σφίξουν το χέρι.

Μαζί με τη σύζυγό του Χριστίνα Σαμόλαδου, γνώριμη στους εμπόρους από τη δράση της στους πάγκους της λαϊκής αγοράς, περπάτησαν στην “πραγματική κοινωνία”, εκεί όπου τα προβλήματα, οι ανησυχίες, και ο αγώνας για την επιβίωση, αποκαλύπτονται πάνω στην πλούσια αλλά απούλητη παραγωγή, και στις φτωχές τσέπες των πολιτών.

“Ξεπούλησαν τη ζωή μας, την ψυχή μας, την αξιοπρέπεια μας. Μισθοί, συντάξεις, αγώνες χρόνων έγιναν όλα… αέρας” έλεγαν στο Βουλευτή Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, ευχαριστώντας τον που δε φοβήθηκε να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο μαζί τους, για να καταγράψει τα προβλήματά τους.

Ο Γιώργος Κατσιαντώνης επισήμανε στους παραγωγούς ότι ο θεσμός των λαϊκών αγορών πρέπει να προστατευθεί και να ενισχυθεί, υπενθυμίζοντας τις προτάσεις που είχε κάνει στον Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, στη συζήτηση επί του νομοσχεδίου για το υπαίθριο εμπόριο. Έχοντας πάντα το κριτήριο της αντικειμενικότητας των πραγματικών προβλημάτων που βιώνουν όσοι εργάζονται εκεί, ανάμεσά τους και η σύζυγός του, αλλά και μέσα από τη δική του ματιά αφού επισκέπτεται συχνά τις λαϊκές αγορές.

“Όσοι σεβόμαστε τον συνάνθρωπο, και τιμούμε την ψήφο που μας έδωσε, οφείλουμε να τρέξουμε για να βγάλουμε από το λαιμό του, τη θηλιά της κρίσης, με πράξεις και όχι αερολογίες. Ξέρουμε όλοι τι πρέπει να κάνουμε. Να βάλουμε ένα τέλος στους δυσβάσταχτους φόρους, στο ψαλίδι στις συντάξεις, στη μάστιγα της ανεργίας, που μαράζωσαν την Ελλάδα” τόνισε ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας που δέχτηκε με χαρά τη νέα πρόσκληση των ανθρώπων της λαϊκής, για να ξαναβρεθεί σύντομα κοντά τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ