ΑΝΑΨΑΝ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΣΕ ΧΕΙΜΑΔΙ – ΚΑΛΟΧΩΡΙ

Το έναυσμα για την εκκίνηση της εορταστικής περιόδου έδωσε ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος, με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην τοπική κοινότητα Χειμαδίου & Καλοχωρίου.

Παρά το τσουχτερό κρύο, όλα τα παιδιά της περιοχής, συνοδευόμενα από τις οικογένειές τους, συναντήθηκαν στις  πλατείες των χωριών, για να συμμετέχουν στην εκδήλωση που διοργάνωσαν ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Χειμαδίου με την Τοπική Κοινότητα και το Δ;hmo Τεμπών αλλά και στο Καλοχώρι ο Σύλλογος Γυναικών με τον Μορφωτικό Σύλλογο την Τοπική Κοινότητα Καλοχωρίου και τον Δ.Τεμπών.

Την γιορτή στο Χειμάδι πλαισίωσαν μικροί μαθητές με χριστουγεννιάτικα τραγούδια υπό την επίβλεψη της δασκάλας της  μουσικής σχολής του δήμου Τεμπών κ. Πόπης Τσόκανου καθώς και γυναίκες του συλλόγου που τραγούδησαν χριστουγεννιάτικες μελωδίες  .  Μεταδίδοντας τα μηνύματα της ελπίδας και της χαράς, πολίτες όλων των ηλικιών υποσχέθηκαν με τη σειρά τους αγάπη και αλληλεγγύη.

Ο Δήμαρχος Τεμπών  κ.Κώστας Κολλάτος , άναψε πρώτα  το χριστουγεννιάτικο  δέντρο στο Χειμάδι και έπειτα στο Καλοχώρι και στον σύντομο χαιρετισμο του δήλωσε :

Είμαστε εδώ απόψε για να ανάψουμε όλοι μαζί το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο .

Τα Χριστούγεννα είναι μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης. Κάθε χρόνο μας δίνεται η ευκαιρία να αναγεννηθούμε και εμείς με τον Χριστό.

Με την ευχή το φως να δώσει χαρά και αισιοδοξία σε κάθε οικογένεια .

Συγχαρητήρια  στους δραστήριους Συλλόγους του κάθε χωριού που διοργάνωσαν για ακόμη μια χρονιά πανέμορφες εκδηλώσεις σαν την σημερινη .

Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους. Χρόνια Πολλά»!

Στις εκδήλωσης παραβρέθηκαν ακόμη  ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου  κ.Μιχάλης Καρατέγος ,οι αντιδήμαρχοι κ.Ιωάννης Αργυρίου ,Αστέριος Σαίτης ,οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.Γεώργιος Μανώλης ,Κώστας Νταφούλης ,ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ.Λάμπρος Ζάρρας ,ο πρόεδρος τοπικής  κοινότητας κ. Ελευθέριος Σεβδελής, πρόεδροι συλλόγων και φορέων της περιοχής πλήθος κόσμου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ