ΕΝΑ ΣΤΑ ΠΕΤΑΧΤΑ… ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ

Το σεξ είναι η λύση για την αποφυγή εντάσεων ανάμεσα στο ζευγάρι

Το σεξ στα πεταχτά, μετά το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, είναι η λύση για την αποφυγή των εντάσεων που προκαλούνται συχνά μεταξύ των ζευγαριών την εορταστική περίοδο.

Σύμφωνα με την ειδικό σε θέματα σχέσεων και σεξ Πάμελα Σαπλ, η αγορά των χριστουγεννιάτικων δώρων, το καθάρισμα του σπιτιού, το μαγείρεμα και τα απανωτά καλέσματα των ημερών αποτελούν πηγές στρες, κυρίως για τις γυναίκες, με αποτέλεσμα συχνά η σεξουαλική ζωή των ζευγαριών να περνάει σε δεύτερη μοίρα. Για να ζωντανέψει πάλι το πάθος, η ίδια προτείνει να το… σκάσει κανείς με τον σύντροφό του για λίγο, όσο οι λοιποί συγγενείς κάθονται στο οικογενειακό τραπέζι, και να «απολαύσουν» ο ένας τον άλλον στα γρήγορα, αφού, όπως λέει, κάτι τέτοιο θα προσθέσει «αλατοπίπερο» στη σεξουαλική τους ζωή, καθώς επίσης και το στοιχείο της έκπληξης.

Ακόμα, αντί για αρώματα, κάλτσες και εσώρουχα, που θεωρούνται πιο προβλέψιμα δώρα, προτείνει sex toys ή για τους λιγότερο τολμηρούς πικάντικα σημειωματάκια κρυμμένα μέσα στα πιο κλασικά δώρα που έχουν επιλέξει για το έτερον ήμισυ.

Σε όσους είναι γονείς η Σαπλ προτείνει να αφήσουν τα παιδιά τους στους παππούδες για μια δυο μέρες και να εκμεταλλευτούν αυτή τη σπάνια ευκαιρία για να νιώσουν ξανά «ζευγάρι», κάνοντας, μεταξύ άλλων, ο ένας στον άλλον αισθησιακό μασάζ.

espressonews.gr

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com