ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΙΛΕΛΕΡ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Την ανάγκη καλύτερης χωροθέτησης των κάδων απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών που υπάρχουν στην οδό Κιλελέρ στον Τύρναβο ζητά με επιστολή του στο paidis.com κάτοικος της οδού. Στην επιστολή του αναφέρει:

“Στην οδό Κιλελέρ στον Τύρναβο συμβαίνει κάτι περίεργο. Για να καλυφθούν οι ανάγκες της οδού σε απορρίμματα, χρειάζονται 3 μπλε και 3 πράσινοι κάδοι.

Σε οποιαδήποτε πόλη της χώρας που ζούμε, οι κάδοι είναι μοιρασμένοι εκατέρωθεν του δρόμου. Στη συγκεκριμένη οδό, όπως θα διαπιστώσετε στις φωτογραφίες που ακολουθούν, υπάρχουν 2 στην αρχή της οδού απέναντι από το αρχοντικό Καράασσου, και οι υπόλοιποι 4 είναι στην αριστερή μεριά του δρόμου όλο μαζί. Όσες φορές είχα επιχειρήσει να πάω 2 από αυτούς στο απέναντι πεζοδρόμιο, ( διότι όταν πρωτοεμφανίστηκαν ήταν σωστά διαμοιρασμένοι και στην πορεία επειδή ενοχλούνταν κάποιοι γείτονες, μαζεύονταν στη μία πλευρά) πάντα κάποιος τους γυρνούσε πίσω.

Με αποκορύφωμα  περίπου 2 πριν χρόνια η δημοτική αρχή επιχείρησε να τους μονιμοποίησει, φτιάχνοντας ειδικές θέσεις- εσοχές στο πεζοδρόμιο. Ευτυχώς εκείνη την περίοδο ήμουν στον Τύρναβο και πάγωσα το συγκεκριμένο “έργο” υποβάλλοντας ένσταση στο δημαρχείο.

Δεν το κάνω αυτό για κατηγορήσω τη δημοτική αρχή, δεν εντάσσομαι σε καμία πολιτική παράταξη, απλά επειδή βλέπω έναν αναβρασμό έργων λόγω των επικείμενων εκλογών, θεωρώ πως είναι μια καλή ευκαιρία να βρεθεί μια οριστική λύση”.

Ο δήμος

Με αφορμή την επιστολή του δημότη από την αρμόδια αντιδημαρχία, στην οποία απευθύνθηκε το paidis.com ξεκαθαρίστηκε ότι δεν υπάρχει στην παρούσα φάση στο σχεδιασμό του δήμου αλλαγή θέσεων για τους κάδους στην οδό Κιλελέρ, αφού δεν υπάρχει και κάποιο πρόβλημα με τη διαχείριση των απορριμμάτων.

Εκείνο που εξετάζεται από το δήμο είναι η πιθανή αύξηση του αριθμού των κάδων στη συγκεκριμένη οδό.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com

1 Comment

  1. “αφού δεν υπάρχει και κάποιο πρόβλημα με τη διαχείριση των απορριμμάτων.”
    Μάλλον από το δήμο δεν βλεπουν τη βρωμιά που μαζευεται πισω,κατω,διπλα από τους καδους!
    Το προβλημα το βλεπει η γειτονια στο πεζοδρομιο και στον αερα με τις μυρωδιες!Σημειωτεον!Στους κάδους αυτους πετανε σκουπιδια εκτος απο τους κατοικους της γειτονιας,το ψαραδικο,το μαναβικο,το σουβλατζιδικο,το ουζερι και γενικοτερα πολλα απο τα μαγαζια της οδου Κιλελερ και της πλατειας!Φανταστείτε εικονα!Φανταστείτε και μυρωδια (οι καδοι δεν εχουν πλυθει εδω και χρονια)!!Αλλα…”αφού δεν υπάρχει και κάποιο πρόβλημα με τη διαχείριση των απορριμμάτων.”

Comments are closed.