ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ-ΠΑΕ ΚΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ

Πόλεμος ανακοινώσεων έχει ξεσπάσει για μία ακόμη φορά μεταξύ του μεγαλομέτοχου της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλ, Κούγια και της διοίκησης της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, ενώ αυτή τη φορά στο “χορό” μπήκε και το Δ.Σ. της ΠΑΕ κατηγορώντας τη διοίκηση της ερασιτεχνικής για καταστροφική διοίκηση σε όλα τα τμήματα.

Πιο συγκεκριμένα όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι με αφορμή δήλωση του μεγαλομέτοχου Αλ. Κούγια ο οποίος έβαλε ευθέως κατά του προέδρου της ερασιτεχνικής χωρίς να τον κατονομάζει. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε:

“Διάβασα ότι ο εκλεγμένος με 30 ψήφους Πρόεδρος της ερασιτεχνικής ΑΕΛ, αφού τα τελευταία χρόνια έχουν εξαφανισθεί τα 1000 μέλη της ερασιτεχνικής ΑΕΛ, τόλμησε, βεβαίως στον μεγαλύτερο εχθρό της ΑΕΛ Θωμαΐδη, να κάνει δηλώσεις που αφορούν την απόφαση μου να παραδώσω τα δελτία στην ΚΕΔ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις σφαγιαστικές διαιτησίες εις βάρος μας, που δεν μας έχουν επιτρέψει να είμαστε στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

Με τον συγκεκριμένο πρόσωπο θεωρώ υποτιμητικό για μένα να ασχολούμαι μαζί του και να αναφέρω το όνομα του, ενός ανθρώπου που η μόνη ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο της ΑΕΛ τα τελευταία χρόνια είναι να πετάγεται σαν τον κοκωβιό και να κάνει ανακοινώσεις εις βάρος μου, αφού ούτε καν στο γήπεδο δεν έχει έρθει ποτέ, ακόμα και με εισιτήριο του ενός ευρώ.

Ο άνθρωπος αυτός κατέστρεψε όλα τα ερασιτεχνικά τμήματα της ΑΕΛ αγωνιστικά και κατέστρεψε οικονομικά το σωματείο με την άγνοια του στην διαχείριση του μπάσκετ της ΑΕΛ, το οποίο και αυτό αγωνίζεται από την Α2 εθνική κατηγορία στα τοπικά πρωταθλήματα, τολμάει να ασχολείται μαζί μου και με την ΑΕΛ, προκειμένου να αποδυναμώσει τις ενέργειες διαμαρτυρίας που κάνουμε, όταν ο ίδιος έχει εξαφανισθεί από τα γραφεία της ΑΕΛ, όπου τον ψάχνουν οι μπασκετμπολίστες στους οποίους χρωστάει περισσότερα από 50.000,00€ και λέγοντας μέσω της γνωστής Βούλας, που ανήκει ψυχή και σώμα σε όλη την ερασιτεχνική ΑΕΛ, για να τους αποφύγε,ι ότι νοσηλεύεται με σοβαρό πρόβλημα υγείας σε κλινική της Λάρισας.

Επειδή οι μπασκετμπολίστες μου έστειλαν μήνυμα στο κινητό μου και έτσι τα έμαθα όλα αυτά, καλό θα ήταν να βγει πάλι στον Θωμαΐδη και να μάθουν αυτά τα μεν παιδιά που επέστρεψαν στην Θεσσαλονίκη, σε ποια κλινική νοσηλεύεται και να τον επισκεφθούν και εμείς να του στείλουμε λουλούδια για ταχεία ανάρρωση.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς, περαστικά”.

Η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Απάντηση στον κ. Κούγια έδωσε η διοίκηση της ερασιτεχνικής τονίζοντας τα εξής:

“Για εμάς είναι άκρως υποτιμητικό, ταπεινωτικό και οδυνηρό όχι μόνο να ασχολούμαστε με τον κ. Κούγια (εμείς τολμούμε να αναφέρουμε το επώνυμο) αλλά και να τον έχουμε στην πόλη μας εδώ και τρία χρόνια.

Έκανε για ακόμα μία φορά αυτό που ξέρει να κάνει καλά, να εξαπολύσει οχετό χαρακτηρισμών, ψευδών ισχυρισμών και ύβρεων. Μετά τη ρατσιστική επίθεση σε άτομα διαφορετικής εθνικότητας, τουλάχιστον αναγνώρισε την πολύτιμη προσφορά ενός μέλους του Σωματείου και δη γυναίκας. Έστω κι αν οι υπόλοιποι, Πρόεδρος και μέλη δεν έχουμε «πατήσει ποτέ σε αγώνα της ομάδας». Ήρθε δηλαδή η μέρα ένας γυρολόγος του ελληνικού ποδοσφαίρου να αμφισβητήσει την αφοσίωσή μας στην ομάδα. Δεν εκπλήσσει κανέναν πλέον το ήθος του. Τον παραδίδουμε στη χλεύη και την απαξίωση του ελληνικού λαού και των φιλάθλων της ομάδας που παρακολουθούν τους θεσμικούς φορείς, πανελλήνιους και τοπικούς, να κωφεύουν.

Για την ταμπακιέρα, δηλαδή το θεατράκι που έστησε σήμερα στην ΕΠΟ με τα δελτία, το έκτακτο Δ.Σ. και την επίσκεψη στον Δήμαρχο δεν έχει να απαντήσει κάτι. Αναμενόμενο. Όταν η συζήτηση πάει στην ουσία, το μόνο που έχει να προσφέρει είναι λάσπη, χρήσιμος σε εντολείς του.

Ευχαριστούμε πάντως για το «ενδιαφέρον» του για την υγεία μας. Θα ήταν πιο ειλικρινές αν φρόντιζε να πληρώσει ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΡΩ από τις δεκάδες χιλιάδες που χρωστάει εδώ και κοντά τρία χρόνια τώρα. Αλίμονο όμως, μέρος του σχεδίου του ο οικονομικός στραγγαλισμός του Σωματείου, γνωστό το «έργο» από τις προηγούμενες ομάδες του. Παντού και πάντα τα ίδια. Και εν πάση περιπτώσει κ. Κούγια, στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί.

Εδώ και μήνες έχουμε δηλώσει με κάθε τρόπο ότι πρέπει να αποχωρήσει ο ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ από την κεφαλή της ομάδας. Δεν θα τολμούσε βέβαια να μην κατεβάσει την ομάδα στον αγώνα με την Α.Ε.Κ., εδώ δεν είναι Άρης Πετρούπολης. Από το Δ.Σ. της ΠΑΕ δεν περιμένουμε το οτιδήποτε. Διακοσμητικοί είναι, δημοσιοσχετίστες όπως ο ίδιος ο κ. Κούγιας τους χαρακτήρισε και το αποδέχθηκαν.

Κάντε πράξη αυτό που σας φωνάζει όλη η πόλη. Πουλήστε τις μετοχές όπως επιτάσσει ο νόμος, παραδώστε τες αν δεν βρίσκετε αγοραστή, αποχωρήστε όπως και να έχει.

ΑΡΚΕΤΑ”

Η ΠΑΕ

Συνέχεια στην κόντρα έδωσε η διοίκηση της ΠΑΕ αναφέροντας τα παρακάτω:

“Μετά την ενέργεια του Προέδρου της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ να εμφανιστεί σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης σε δύο δημοσιογράφους οι οποίοι μισούν την ΑΕΛ και τα βλέπουν όλα ολόμαυρα και να προσπαθήσει να υποβαθμίσει την προσπάθεια του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ να αναδείξει τον διαιτητικό διωγμό που υφίσταται φέτος, θα δημοσιοποιήσουμε αύριο τα μηνύματα που απέστειλε τόσο στον κ. Κούγια, όσο και στον Πρόεδρο της Ερασιτεχνικής κ. Νάκα ο πρώην μπασκετμπολίστας της ΑΕΛ κ. Καμάρας.

Από τα μηνύματα αυτά είμαστε βέβαιοι ότι τόσο τα υγιή μέλη της Ερασιτεχνικής, όσο και οι αγνοί οπαδοί της ΑΕΛ θα καταλάβουν πόσο έχει χρεώσει η διοίκηση Νάκα – Τσαγκάλη – Σοφού – Βαλιάκου κλπ την Ερασιτεχνική ΑΕΛ και πόσο οι άνθρωποι αυτοί συνεχίζουν να δυσφημίζουν την ιστορία και το όνομα της ΑΕΛ παραμένοντας στη Διοίκηση.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ μετά τη δημοσιοποίηση αυτών των μηνυμάτων και την απογευματινή ανακοίνωση της θα ζητήσει εγγράφως τόσο την παραίτηση του καταστροφικού αυτού ΔΣ της Ερασιτεχνικής, όσο και τη διενέργεια έκτακτης Γενικής Συνελεύσεως για να ενημερωθούν όλα τα μέλη της Ερασιτεχνικής αλλά και τα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ, που θα είμαστε εκεί, για το πόσες χιλιάδες ευρώ είναι τα χρέη της και γιατί αυτοί οι ανύπαρκτοι οικονομικής και διοικητικής ικανότητας άνθρωποι, οι όψιμοι προστάτες, οι δήθεν αντιρατσιστές, των Αλβανών εμπόρων ναρκωτικών με τις μαύρες κουκούλες, που απειλούν και δέρνουν τους οικογενειάρχες οπαδούς μας, επειδή τους αποδοκιμάζουν σε κάθε ματς, έχουν κολλήσει σαν βδέλλα στις θέσεις των μελών του ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, δυσφημώντας το ιστορικό της όνομα.

Όπως θα γίνει αντιληπτό από τη δημοσιοποίηση αυτών των μηνυμάτων οι άνθρωποι αυτοί που διοικούν την Ερασιτεχνική ΑΕΛ λόγω της οικονομικής τους αδυναμίας να καλύψουν έστω και ένα μέρος των χρεών από αυτά που δημιούργησαν υπέγραψαν ακάλυπτες συναλλαγματικές και κατέστρεψαν την Ερασιτεχνική ΑΕΛ, της οποίας τα τμήματα της αγωνίζονται όλα πλέον στις τοπικές κατηγορίες.

Το ΔΣ της Ερασιτεχνικής δυστυχώς επιβιώνει μόνο από τις ακαδημίες του ποδοσφαίρου και μόνο από τις συνδρομές των γονέων και τα ρούχα που πουλάει με τον Καρέλια.

Έφτασε η ώρα για το τέλος αυτών των εχθρών του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΛ”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ