ΜΑΡΑΘΩΝΙΑ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Σε απομονωμένη αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της Λάρισας και παρουσία του γραμματέα της Κ.Ο Βασίλη Κεγκέρογλου συνεχίζεται από το απόγευμα η διευρυμένη δημοτική σύσκεψη του ΚΙΝΑΛ με θέμα την υποψηφιότητα που θα στηρίξει το κόμμα στο Δήμο Λαρισαίων.

Μιλώντας νωρίτερα στους δημοσιογράφους ο κ. Κεγκέρογλου επέμεινε πως δεν υπάρχουν κεντρικές αποφάσεις και συμφωνίες για το Δήμο της Λάρισας, αρνούμενος να απαντήσει για το φλέγον θέμα της στήριξης της υποψηφιότητας του νυν δημάρχου Απ. Καλογιάννη και επαναλαμβάνοντας πως τις σχετικές αποφάσεις θα λάβουν μέσα από διαβούλευση τα τοπικά όργανα.

«Τα όργανα δεν θα υποκατασταθούν, το ΚΙΝΑΛ έχει αποφασίσει ήδη για 13 Περιφέρειες της χώρας και ξεκίνησε διαβουλεύσεις για τους μεγάλους δήμους, με γνώμονα τη στήριξη δυνάμεων που μπορούν να πάνε τους δήμους μπροστά και να υλοποιήσουν κοινωνική πολιτική υπέρ των αδυνάτων αλλά και των τοπικών παραγωγικών δυνάμεων», σημείωσε ο κ. Κεγκέρογλου, προσθέτοντας με νόημα πως «θα πρέπει να ενθαρρυνθούν οι άριστοι».

Κλείνοντας ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο η αποψινή «κλειστή» συνεδρίαση να μην είναι και η τελική, πράγμα το οποίο θα εξαρτηθεί από το κλίμα αλλά και τις απόψεις που θα πέσουν στο τραπέζι. Πάντως το γεγονός ότι η συνεδρίαση συνεχίζεται για περίπου 5 ώρες είναι ενδεικτικό των τάσεων που υπάρχουν εντός του κόμματος αν και είναι βέβαιο ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένη πρόταση για πρόσωπο από όσους διαφωνούν με τη στήριξη του κ. Καλογιάννη.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ