ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ «ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΧΟΡΕΥΟΥΝ» ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ «ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ»

Ρεσιτάλ ηθοποιίας από την Άννα Βαγενά και τη Γιασεμί Κηλαηδόνη στην πρεμιέρα της παράστασης «Δύο γυναίκες χορεύουν», στο θέατρο Μεταξουργείο, σε ένα έργο του Καταλανού συγγραφέα Ζουζέπ Μαρία Μπενέτ ι Ζουρνέτ, που θεωρείται από τους κορυφαίους της σύγχρονης ισπανικής δραματουργίας.

Η Άννα Βαγενά και η Γιασεμί Κηλαηδόνη, συναντώνται θεατρικά ξανά, μετά από δεκατρία χρόνια («Γυάλινος Κόσμος» του Τ. Ουίλιαμς, 2005, με τη σκηνοθετική καθοδήγηση του ίδιου σκηνοθέτη, Nebojsa Bradic).

Την προχθεσινή πρεμιέρα της παράστασης τίμησαν με την παρουσία τους πολιτικοί και άνθρωποι της τέχνης και του πολιτισμού, όπως η Αναπληρώτρια Υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Θεανώ Φωτίου,  η Πρέσβειρα του Μαυροβουνίου στην Ελλάδα, κ. Ana Vukadinovic, η Βάσα Σολωμού Ξανθάκη (συγγραφέας του έργου «Ο Γάμος»), ο  Νίνος Φένεκ Μικελίδης, ο Δημήτρης Παπάζογλου (χορογράφος), η  Μαρία Χατζηεμμανουήλ και ο Δημήτρης Ψαρράς (μεταφραστές του έργου), η Δρ Ελισάβετ Γρουζή, η Δρ Λούλη Κουμαριανού, η Μάνια Ζούση , ο Δημήτρης Γιατζόγλου και φυσικά ο Σέρβος σκηνοθέτης Nebojsa Bradic.

Η παράσταση «Δυο γυναίκες χορεύουν» θα παίζεται κάθε Κυριακή στις 19:00, Δευτέρα στις 20:00 & Τρίτη στις 21:00 , στο θέατρο Μεταξουργείο

Προπώληση :

https://www.viva.gr/tickets/theater/theatro-metaxourgeio/duo-gunaikes-xoreuoun-anna-vagena-giasemi/

Θέατρο Μεταξουργείο| Ακαδήμου 14, Μεταξουργείο| 2105234382

Στη φωτογραφία η Άννα Βαγενά με τον Νεμπόισα Μπράντιτς, σκηνοθέτη της παράστασης, η κ. Θεανώ Φωτίου και η Πρέσβειρα του Μαυροβουνίου στην Ελλάδα, κ. Ana Vukadinovic.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ