ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΡΕΝΑΣ ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΦΩΤΟ)

Τη στήριξή τους στη Ρένα Καραλαριώτου για το δήμο Λαρισαίων ανακοίνωσαν στο πλαίσιο πολιτικής εκδήλωσης που έλαβε χώρα το βράδυ της Τρίτης σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης πρώην στελέχη της «Νέας Λάρισας», με επικεφαλής τον πρώην δημοτικό σύμβουλο Μάριο Ξηρομερίτη αλλά και τον ανεξάρτητο Χρήστο Αγορίτσα.

«Πλέον αποτελούμε ένα κομμάτι του παζλ που θα φέρει τη νίκη, δηλώνοντας παρόντες στον αγώνα για την αλλαγή της δημοτικής αρχής», ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση του κ. Ξηρομερίτη, παρουσία τόσο της Ρένας Καραλαριώτου όσο και του Θανάση Μαμάκου που ήταν στην εκδήλωση.

«Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να έχουμε το αποτέλεσμα που όλοι επιθυμούμε, καθώς αρχές, αξίες, θέσεις και κοινές αγωνίες και προβληματισμοί μας ενώνουν για να δώσουμε μαζί τον αγώνα στις εκλογές. Με χαρά διαπιστώνω πως η ενωτική μας προσπάθεια με το Θ. Μαμάκο βρίσκει ανταπόκριση και όσο πάει μεγαλώνει», σημείωσε σε σύντομο χαιρετισμό της η Ρ. Καραλαριώτου.

Σημειώνεται πως οι παρευρισκόμενοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την ερχόμενη Πέμπτη, στις 7 το απόγευμα, σε πολυτελές ξενοδοχείο, όπου θα συγκεντρωθούν τα μέλη και τα στελέχη των δύο παρατάξεων που στηρίζουν την υποψηφιότητα της Ρένας  Καραλαριώτου για το δήμο Λαρισαίων.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ