ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΤΟ ΚΙΝΑΛ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Υστερα από μία μαραθώνια συνεδρίαση διάρκειας 6 περίπου ωρών το διευρυμένο όργανο του ΚΙΝΑΛ στο δήμο Λαρισαίων το οποίο συγκλήθηκε σήμερα παρουσία του γραμματέα της Κ.Ο. Β. Κεγκέρογλου για να οριστικοποιήσει τη θέση που θα τηρήσει το κόμμα στις δημοτικές εκλογές του 2019 στο δήμο Λαρισαίων κατέληξε σε απόφαση

για στήριξη της υποψηφιότητας του νυν δημάρχου Απόστολου Καλογιάννη και για δημιουργία αυτοδιοικητικής παράταξης που θα προωθήσει αυτή τη συνεργασία.

Στο κείμενο που κατέληξε αναφέρονται τα εξής:

Το όργανο που συνεδρίασε σήμερα 11/12 στη Λάρισα, μετά από τις εισηγήσεις θεσμικών οργάνων και το γόνιμο διάλογο που αναπτύχθηκε για το θέμα των δημοτικών εκλογών του 2019 στο δήμο Λαρισαίων αποφάσισε να εισηγηθεί στην Επιτροπή Αυτοδιοικητικών Εκλογών του Κινήματος Αλλαγής τα παρακάτω:

1.Τη λειτουργία και συγκρότηση αυτοδιοικητικού κινήματος στο δήμο Λαρισαίων με πρωτοβουλία της Σ.Ε. και αυτοδιοικητικών στελεχών του χώρου, ανεξάρτητα σε ποια παράταξη συμμετείχαν ή εκλέχτηκαν στις προηγούμενες εκλογές προκειμένου να εκφράσει όλες τις δυνάμεις της τοπικής κοινωνίας  του ευρύτερου χώρου του Κινήματος Αλλαγής.

2.Την υποστήριξη της υποψηφιότητας του σημερινού δημάρχου Απόστολου Καλογιάννη, με τη θεσμική συνεργασία του αυτοδιοικητικού κινήματος που συγκροτούμε και τη συμμετοχή στο συνδυασμό που θα διεκδικήσει την ψήφο των δημοτών στις επόμενες εκλογές του 2019.

3.Καλούμε όλους τους δημότες του δήμου Λαρισαίων που πιστεύουν σε έναν πιο ισχυρό ρόλο του δήμου και σε μια νέα προοπτική για την τοπική κοινωνία, τους παραγωγικούς και δημιουργικούς ανθρώπους να ενταχτούν και να ενισχύσουν την προσπάθεια του αυτοδιοικητικού κινήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ