ΠΗΡΑΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΛ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΔΕΙΠΝΟΥ ΜΕ ΚΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟ

Δείπνο το βράδυ της Τετάρτης με τον υποψήφιο δήμαρχο Κιλελέρ Γ. Ακριβούλη και τοπικά στελέχη των ΑΝΕΛ είχε το… μενού της επίσκεψης του ΥΠΕΘΑ Π. Καμμένου, ο οποίος απόλαυσε μια όμορφη βραδιά με μπόλικη πολιτική κουβέντα στον Πλατύκαμπο.
Και μπορεί τα χαμόγελα να περίσσευαν στο τραπέζι, οι αναρτήσεις όμως που ακολούθησαν «έβαλαν στην πρίζα» την υφ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη, που σχολιάζοντας τα περί δείπνου εργασίας και πολιτικής ενημέρωσης έσπευσε να θέσει θέμα ενότητας δηλώνοντας ανενημέρωτη και ζητώντας την παρέμβαση του στελέχους των ΑΝΕΛ Στ. Γατή για το… φάουλ, ο οποίος με τη σειρά του απάντησε πως ενημερώθηκε τελευταία στιγμή για τη συνάντηση!
Απολαύστε το διάλογο όπως «αλιεύτηκε» από το f/b και μείνετε συντονισμένοι, το εκλογικό σήριαλ με πολλούς πρωταγωνιστές όλων των κομματικών αποχρώσεων μόλις άρχισε!

Μαρίνα Χρυσοβελώνη Θεσσαλία δεν είναι μόνο η Λάρισα Στρατηγέ μου…όταν ο Πρόεδρος επισκέπτεται μια περιφερειακή ενότητα θα πρέπει να ενημερώνονται όλες οι συντονιστικές ή έστω ο Συντονιστής. Αν θέλουμε να μιλάμε για ενότητα…

Σταύρος Γατής Μαρίνα Χρυσοβελώνη Μαρινα σε εμένα το λες αυτό που γίνεται μου θυμίζει άλλες καταστάσεις κάποιων που μαζί έχουμε συζητήσει στο Βελεστίνο εγώ εν όψη της επίσκεψης στην Στρατια και ΑΤΑ με ειδοποίησαν τελευταία στιγμή να συμμετάσχω σε δείπνο δεν είμαι του οργανωτικού και δεν εμπίπτει στην δίκη μου αρμοδιότητα η πρόσκληση της περιφερειακής ενότητας του κόμματος την καλημέρα μου !!!

Μαρίνα Χρυσοβελώνη Σταύρος Γατής ξέρεις την εκτίμηση που σου έχω και γι’ αυτό απευθύνθηκα σε εσένα. Μην κολλάμε στα τυπικά… Κάποια πράγματα όταν δεν γίνονται όπως πρέπει, άνθρωποι με εμπειρία όπως εσύ, μπορούν να επεμβαίνουν.
Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ