ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΟ 2019

Τον Πρύτανη του ΤΕΙ Θεσσαλίας, κ. Ξενοφώντα Σπηλιώτη, επισκέφθηκαν σήμερα, 14/12/2018, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας Λάρισας.

Όπως είναι ήδη γνωστό, στη Λάρισα θα διεξαχθεί τον Νοέμβριο του 2019 το Πανελλήνιο συνέδριο της Ε.Μ.Ε., με συμμετοχές διακεκριμένων επιστημόνων της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Το Συνέδριο θα φιλοξενηθεί στο νέο και υπερσύγχρονο κτίριο της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας & Πρόνοιας του ΤΕΙ Θεσσαλίας.

Ο Πρόεδρος της Ε.Μ.Ε., κ. Κωνσταντίνος Καραμπάτσας, παρουσίασε το σχέδιο διοργάνωσης του σημαντικού αυτού γεγονότος, τόσο σε επιστημονικό όσο και σε οργανωτικό επίπεδο και ευχαρίστησε θερμά τον Πρύτανη του ΤΕΙ/Θ για την έως τώρα συνεργασία τους και για την παραχώρηση ενός κτιρίου υψηλών προδιαγραφών για τη διεξαγωγή ενός άρτια οργανωμένου συνεδρίου.

Απαντώντας ο κ. Σπηλιώτης εξήρε τον ρόλο και τη σημασία της Ε.Μ.Ε. στα εκπαιδευτικά δρώμενα της χώρας, αναφέρθηκε στην πολυετή συνεργασία με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. και δήλωσε ότι θα παράσχει κάθε διευκόλυνση ώστε το ΤΕΙ Θεσσαλίας και γενικότερα η περιοχή μας να αποδειχθούν αντάξιοι της τιμής της διοργάνωσης ενός γεγονότος τέτοιας εμβέλειας.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Μ.Ε.:

Σ. Τερζόπουλος, Αντιπρόεδρος

Ν. Δέρβας, Αντιπρόεδρος

Ν. Τσαβές, υπεύθυνος διαγωνισμών Ε.Μ.Ε.

Β. Πατσιούρα, υπεύθυνη για τη σύνδεση με την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση

Ν. Θέου, υπεύθυνη Τύπου & Επικοινωνίας

Θ. Κοφίνας, Πρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου

Ι. Πατσούρα, Γραμματέας Εποπτικού Συμβουλίου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ