ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΕΛΕΝΗ

Με την διάθεση από την Παρασκευή των εισιτηρίων-κουπονιών, που αντιστοιχούν στο ποσό των 3 ευρώ και θα διατεθούν εξ’ ολοκλήρου για την στήριξη του μεγάλου αγώνα ζωής που δίνει από το περασμένο καλοκαίρι η 3χρονη Λαρισαία, Ελένη Μ., ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για την διεξαγωγή στη Λάρισα του αγώνα με φιλανθρωπικό

χαρακτήρα που ταυτόχρονα προβάλει το κοινωνικό μήνυμα της καμπάνιας της UEFA, #EQUAL GAME (equalgame.com)!!!

Ο αγώνας θα φιλοξενηθεί την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου στο στάδιο Αλκαζάρ, με την συμμετοχή της  γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της ΑΕΛ και του συλλόγου Selecte 2017 του κ. Δημήτρη Πιερρουτσάκου, που δρα με έδρα το Αίγιο και ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόσκληση.

Ομοίως στην πρόσκληση ανταποκρίθηκαν με ιδιαίτερη θέρμη ο εν ενεργεία αρχηγός της ποδοσφαιρικής ΑΕΛ, Βαγγέλης Μόρας, που δίνει τον δικό του αγώνα προσφοράς μέσα από τον οργανισμό SAVE MORAS, ο γνωστός για τις κοινωνικές του ευαισθησίες πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής, Σάββας Κωφίδης, αλλά και ο Σύλογος Παλαιμάχων της ΑΕΛ που θα συμμετάσχει στον αγώνα με μέλη του από όλες τις ιστορικές στιγμές της ομάδας, ενώ αναμένονται απαντήσεις κι από άλλους προβεβλημένους ανθρώπους του ποδοσφαίρου.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Λαρισαίων και με την ταυτόχρονη υποστήριξη της A.n.d. Communication, φιλοδοξεί να προβάλει το κοινωνικό μήνυμα του #Equal game πως “στο ποδόσφαιρο μπορούν να συμμετέχουν και να χαίρονται όλοι, ανεξαρτήτως ποιοι είναι, από πού προέρχονται και πόσο καλά παίζουν ” και ταυτόχρονα, ότι ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι εδώ για να επιστρέψει στην κοινωνία την δυναμική που του δίνει…

*ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

Vissini Store (Μανωλάκη 9-11)

Café Me (Παναγούλη & Πατρόκλου)

Θύρα 3 Αλκαζάρ (αποδυτήρια ΑΕΛ)

*Οι διοργανωτές ενημερώνουν ότι όποιος επιθυμεί να συμβάλει στην διάθεση των εισιτηρίων, τα έσοδα των οποίων θα δοθούν εξ’ ολοκλήρου στην μικρή Ελένη Μ., προσθέτοντας στον χάρτη της διοργάνωσης και άλλα σημεία πώλησης, μπορεί να καλέσει στο τηλέφωνο 6973826490 (κ.Νικόλαος Λιντέρης, υπεύθυνος γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου ΑΕΛ).

Τέλος, στη διάθεση του κοινού βρίσκεται πάντα για τον ίδιο σκοπό και ο  παρακάτω ερανικός λογαριασμός τραπέζης:

MALTESER HILFSDIENST MMM

IBAN:DE89370601201201214013

BIC:GENODED1PA7

Τράπεζα: PAX BANK KOELN

Αιτιολογία: MMM-ELENI. (Διεύθυνση του Καταθέτη για την Απόδειξη)

“Είμαστε βέβαιοι ότι η Λάρισα θα δείξει για μια ακόμη φορά ποια μπορεί να είναι αθλητικά, κοινωνικά κι ανθρώπινα!”, σημειώνουν οι διοργανωτές.

**Σημειώνεται ότι η εκδήλωση δεν αφορά επίσημη διοργάνωση της UEFA ή κάποιας άλλης ποδοσφαιρικής αρχής και πρόκειται για εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα που σκοπό έχει την προβολή κοινωνικών μηνυμάτων, χωρίς να υπάρχει καμία εμπορική εκμετάλλευση.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com