Θ. ΜΟΥΣΙΟΣ: ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο υποψήφιος δήμαρχος που βλέπει να προχωρά η συγκρότηση του συνδυασμού του στον Δήμο Κιλελέρ 

«Κάθε μέρα γινόμαστε όλο και περισσότεροι και αυτό με γεμίζει δύναμη αλλά και ευθύνη να ανταποκριθώ στις δικές σας προσδοκίες» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλελέρ, κ. Θανάσης Μούσιος, μιλώντας το βράδυ της Παρασκευής σε συγκέντρωση στελεχών της παράταξης, στη Νίκαια.

«Η παρουσία σας απόψε, εδώ, δείχνει τον δρόμο για τη μεγάλη αυτοδιοικητική παράταξη που συγκροτούμε. Με μαζική συμμετοχή και συγκεκριμένες προτάσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στα χωριά μας, για να ξαναδώσουμε προοπτική στον τόπο μας. Πάντοτε συναινετικά και ακούγοντας με προσοχή όλες τις ιδέες, μόνο κάτι καλό μπορεί να προκύψει» ήταν το μήνυμα που έστειλε ο κ. Μούσιος.

Ξεκαθάρισε, δε, ότι δεν έχει, ούτε είχε ποτέ, καμιά εξάρτηση από κόμματα ή πρόσωπα. «Προσπαθούν να μας βάλουν σε κομματικά καλούπια ορισμένοι, στην αγωνία τους να ανακόψουν τη δυναμική μας. Ε λοιπόν, εμείς τους απαντάμε ότι βάζουμε τον Δήμο μας πάνω από τα κόμματα, τα «εμείς» πάνω από το «εγώ». Ξέρουμε ότι άξιοι και ικανοί υπάρχουν σε όλους τους πολιτικούς χώρους και με αυτό ως πυξίδα πορευόμαστε, μακριά από διχαστικές λογικές και πρακτικές».

ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ

Στο πλαίσιο της συγκέντρωσης προσδιορίστηκαν τα επόμενα βήματα της παράταξης στην πορεία προς τις εκλογές του επόμενου Μαΐου. Σε αυτά  περιλαμβάνεται η συγκρότηση τοπικών πυρήνων, ανά δημοτική ενότητα, προκειμένου να υπάρξει πλήρης καταγραφή των υφιστάμενων προβλημάτων σε κάθε χωριό και των αναγκαίων λύσεων.

Συνάμα, προχωρά η επεξεργασία του προγράμματος της παράταξης, όπως και η συγκρότηση του συνδυασμού για το Δημοτικό και τα Τοπικά Συμβούλια. Όπως ανακοινώθηκε, μετά τις γιορτές θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση όπου θα παρουσιαστούν το όνομα και το έμβλημα του συνδυασμού μαζί με πλαίσιο αρχών του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ