ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΛΑΡΙΣΑΣ Η ΔΑΚΕ

Η ανακοίνωση της Σ.Ε. του νομού της παράταξης

Παρά το  ότι έγκαιρα  επισημάναμε σε όλες τις εναπομείνασες συνδικαλιστικές παρατάξεις στο δ.σ της Ε.Λ.Μ.Ε ν. Λάρισας  το παράνομο της διαδικασίας σύγκλησης  γενικών συνελεύσεων με υπογραφές που συγκεντρώθηκαν ακόμη και μετά την πραγματοποίηση τους, οι σφετεριστές της σφραγίδας της Ε.Λ.Μ.Ε. ν. Λάρισας,

επιμένουν στη διεξαγωγή εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης και διενέργεια  εκλογών την Τετάρτη, 19/12/2018 προκαταλαμβάνοντας (εκβιάζοντας;) και τη θετική εισήγηση του ΔΔΕ για τη χορήγηση άδειας!!!.

Παρά το  ότι ζητήσαμε τα πρακτικά των μαϊμού γενικών συνελεύσεων ( των 16 που εξουσιοδότησαν τους 6) καθώς και τον κατάλογο με τις υπογραφές , αυτοί ακόμη και σήμερα μας εμπαίζουν, ισχυριζόμενοι ότι δεν έχουν προλάβει να τα καθαρογράψουν!!!

Τονίζουμε προς όλες τις κατευθύνσεις ότι μόλις μας δοθούν τα πρακτικά, άμεσα θα προσφύγουμε στη δικαιοσύνη. Έως ότου συμβεί αυτό, θα συμμετέχουμε στις εκλογές δεσμευόμενοι ότι τη νοσηρή κατάσταση της προηγούμενης χρονιάς θα την αλλάξουμε μέσω καταστατικής συνέλευσης.

Έχουμε εμπιστοσύνη, τόσο στους συναδέλφους, όσο και στους θεσμούς. Το μήνυμα θα είναι διπλό και ηχηρό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ