ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΣ…

Πετυχημένη ήταν η γιορτινή παράσταση του Πρότυπου Κέντρου Προσχολικής Αγωγής ΛΗΤΩ με ερέθισμα το νέο παραμύθι της διευθύντριας του σχολείου κ. Λ. Τσακίρη “Η κυρά διατροφή”, στον όμορφο χώρο του κτήματος “Ελενα”.

Ηταν μία εκδήλωση κατά τη διάρκεια της οποίας τα παιδιά άκουσαν συμβουλές για τη σωστή διατροφή τους, παίζοντας με ξωτικά και καλικαντζαράκια, αλλά και δοκιμάζοντας υγιεινά γλυκίσματα.

Οι γονείς τους έμαθαν για συνταγές που σίγουρα θα αγαπήσουν τα παιδιά και το χάρηκαν βλέποντάς να παίζουν και να τραγουδούν με τις οδηγίες των υπεύθυνων του “ΛΗΤΩ”.

Η εκδήλωση με τίτλο “Χριστούγεννα στην Κουζίνα της κυράς Διατροφής” έκλεισε με τον Αγιοβασίλη που προσέφερε δώρα ευχών σε όλους τους παρευρισκόμενους μεγάλους και παιδιά!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το βιβλίο της κ. Τσακίρη “Η κυρά διατροφή” κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Τζιαμπίρης Πυραμίδα υπό την αιγίδα της Unesco Πειραιώς και Νήσων Μουσική Allegro Μουσικό Εργαστήρι, Εικαστικά Νίκος Γιαννόπουλος. Σχολιάζει η διατροφολόγος κ. Αννα Γαρυφαλοπούλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ