ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ: ΝΔ ΓΙΑ ΤΟ ΈΘΝΟΣ, ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

nor

«Όποιος ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ, αυτή τη φορά, είτε έχει προσωπικά συμφέροντα, είτε δεν αγαπά την Πατρίδα. Όσοι, δε, βρίσκονται στα δεξιά μας και ισχυρίζονται ότι αποκλίνουμε από τις αρχές και τις αξίες μας, αναζητώντας άλλες εναλλακτικές, είναι εκείνοι, που παίζουν το παιχνίδι του ΣΥΡΙΖΑ.  

Σήμερα, όλες και όλοι μαζί, ενωμένοι, δίνουμε το παρών για την υπερψήφιση ενός εθνικού σχεδίου δράσης, που έχει τη σφραγίδα του Προέδρου μας, Κυριάκου Μητσοτάκη, για την ανασυγκρότηση και την ανάπτυξη της χώρας με ρεαλισμό και δικαιοσύνη.

Οι εκλογές, που έρχονται, είναι οι πιο κρίσιμες της Μεταπολίτευσης. Ο Αντώνης Σαμαράς είχε προειδοποιήσει από τον Ιανουάριο του 2015, για όλα όσα συνέβησαν στην πορεία. Είχε πει πως Τσίπρας και Καμμένος θα ήταν ένα ατύχημα για τον τόπο μας και έτσι έγινε!».

Τα παραπάνω επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ο αν. Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, Βουλευτή Ν. Λάρισας, κ. Χρήστο Κέλλας, κατά την ομιλία του στο 12ο Συνέδριο της ΝΔ, παρουσία πολλών συνέδρων και στελεχών της παράταξης από τη Λάρισα.

Ο Λαρισαίος πολιτικός, αφού αναφέρθηκε στην αποτυχημένη οικονομική πολιτική της κυβέρνησης και τη φτωχοποίηση της μεσαίας τάξης, τις εξελίξεις στο Σκοπιανό και τα εξωτερικά μέτωπα, τη Δημόσια Ασφάλεια και την εθνική συνοχή καθώς και την Παιδεία, σημείωσε:

«Αν δεν φύγουν από την εξουσία, φανταστείτε τι πρόκειται να ακολουθήσει την επόμενη τετραετία. Δεν θα μιλάμε πλέον για ατύχημα, αλλά μάλλον – και αυτό το απεύχομαι – για κάτι μοιραίο. Οι Έλληνες πολίτες βρίσκονται ενώπιον μιας ιστορικής επιλογής.

Στις εκλογικές αναμετρήσεις που έρχονται το εθνικό συμφέρον αντιπαρατίθεται τα μικροπολιτικά και προσωπικά συμφέροντα. Οι δυνάμεις του Πατριωτισμού, της Αλήθειας, της Ελευθερίας και της Ανάπτυξης συγκρούονται με αυτές του εθνομηδενισμού, των ψεμάτων, της αναξιοκρατίας και του κρατισμού. Ποιες θα κερδίσουν; Φυσικά οι πρώτες! Εμείς, η ΝΔ, συντρίβοντάς τους και στις τέσσερις κάλπες!!!

 

Από τον Εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή έως τον Κώστα Καραμανλή, τον Αντώνη Σαμαρά, τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η ΝΔ είναι η παράταξη, που υπηρετεί σε όλη τη διάρκεια της ιστορίας της το εθνικό συμφέρον.

Λέμε πάντα την αλήθεια στον Ελληνικό Λαό και μπορούμε να λέμε, σήμερα, με υπερηφάνεια, ότι το ηθικό πλεονέκτημα είναι με τη ΝΔ και όχι με την Αριστερά!

Καλό αγώνα Νεοδημοκράτισσες, Νεοδημοκράτες, το επόμενο συνέδριό μας θα βρει την παράταξη στη διακυβέρνηση του τόπου!

Ζήτω η Ελλάδα!

Ζήτω η Νέα Δημοκρατία!

Ζήτω η ΟΝΝΕΔ και η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ