ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΟΥΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου του γνωστού επιχειρηματία και επί σειρά ετών προέδρου του Επιμελητηρίου Λάρισας Δημήτρη Γκουντόπουλου ο οποίος έφυγε σήμερα ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών.

Εντονα πολιτικοποιημένο άτομο ο Δημήτρης Γκουντόπουλος ως φοιτητής του ΤΕΙ οργανώθηκε στην ΠΑΣΠ και στο ΠΑΣΟΚ, υπήρξε αρχικά υπεύθυνος νεολαίας της Ν.Ε. Λάρισας ενώ υπήρξε και υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Στο άγγελμα του θανάτου του η διοίκηση του επιμελητηρίου εξέδωσε το παρακάτω ψήφισμα:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Λάρισας συνήλθε την 17η Δεκεμβρίου 2018, ημέρα Δευτέρα, σε έκτακτη συνεδρίαση με αφορμή την αναγγελία του αιφνίδιου θανάτου του τέως Προέδρου του Επιμελητηρίου Λάρισας και τέως Γ΄ Αντιπροέδρου της ΚΕΕΕ, Δημήτριου Γκουντόπουλου και,αναγνωρίζοντας την πολυετή προσφορά του στην επιχειρηματικότητα τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο, αποφάσισε ομόφωνα:

  1. Να παραστεί σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο στην κηδεία του εκλιπόντος και να εκφράσει τη βαθιά θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
  2. Να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του θανόντος.
  3. Να κατατεθεί χρηματικό ποσό σε κοινωφελές ίδρυμα.
  4. Να αποσταλεί το παρόν ψήφισμα στους οικείους του εκλιπόντος και να δημοσιευθεί στον τοπικό Τύπο.

Σε ένδειξη πένθους και τιμώντας τη μνήμη του εκλιπόντος η υπηρεσία του Επιμελητηρίου να παραμείνει κλειστή την 18η  Δεκεμβρίου 2018″.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ