Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΣΙΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΑΛ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Πρωτοεμφανιζόμενη στην τοπική πολιτική σκηνή η οικονομολόγος Βασιλική Τσίτα είναι σίγουρα από τα πρόσωπα που θα συζητηθούν το επόμενο διάστημα αφού επιλέχθηκε από το ΚΙΝΑΛ για μία θέση στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στο νομό Λάρισας. Οικονομολόγος και με θητεία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο όπου εργάζεται,

όπως αναφέρει και σε ανάρτησή της στο fb είναι έτοιμη να συμβάλει στην προσπάθεια της χώρας να αλλάξει σελίδα.

Αναλυτικά αναφέρει στην ανάρτησή της:

“Σήμερα το Κίνημα Αλλαγής μου έκανε την εξαιρετική τιμή να ανακοινώσει την υποψηφιότητά μου για τις Εθνικές Εκλογές στο Νομό Λάρισας. Είμαι εξαιρετικά αισιόδοξη ότι θα σπάσουμε τον τεχνητό διχασμό και θα αναδείξουμε την πραγματική προοπτική για τη Χώρα.

Τα μηνύματα που παίρνω είναι παραπάνω από αισιόδοξα, ο κόσμος δε δηλώνει απλά αποδοχή ή συμπαράσταση, δηλώνει ενεργή συμμετοχή στην προσπάθεια. Η Χώρα έκανε ένα μεγάλο κύκλο άρνησης και διαμαρτυρίας που επέτρεψε σε κάποιους να κάνουν πειρατεία στη ψυχή, στις αξίες και στις ανάγκες του κόσμου της προοδευτικής παράταξης. Ο κύκλος έκλεισε, το κίνημα με ηγέτιδα τη Φώφη Γεννηματά κοιτώντας τις Ελληνίδες και τους Έλληνες στα μάτια κινητοποιεί νέες δυνάμεις αλλά και δυνάμεις που είχαν βρεθεί σε αδράνεια για μια νέα ελπίδα, για μια νέα εθνική αυτοπεποίθηση, για τη νέα αλλαγή.

Είμαι πεπεισμένη ότι θα καταφέρουμε να ξαναφέρουμε την πραγματική πολιτική στο προσκήνιο και να επιτρέψουμε στις Ελληνίδες και στους Έλληνες να εκφράσουν μέσα από εμάς την ελπίδα τους για ένα καλύτερο αύριο. Νιώθω ιδιαίτερα περήφανη που συμμετέχω σε αυτήν την προσπάθεια. νιώθω ιδιαίτερη τιμή και ευθύνη που το Κίνημα με επέλεξε ως μια από τις υποψήφιες του”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ