ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ Δ. ΓΚΟΥΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο  του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας, μετά τον αδόκητο χαμό του επιφανή συμπολίτη μας και πρώην Προέδρου του Επιμελητηρίου Λάρισας

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΚΟΥΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε ομόφωνα :

  1. Να παραστεί σύσσωμο στην κηδεία του εκλιπόντος
  2. Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήριά του στην οικογένεια του θανόντος.
  3. Να καταθέσει στεφάνι στην μνήμη του.
  4. Nα δημοσιευθεί το παρόν στον τοπικό τύπο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο  του Εμπορικού Συλλόγου Αγίας, μετά τον αιφνίδιο  θάνατο του πρώην Προέδρου του Επιμελητηρίου Λάρισας Δημητρίου Γκουντόπουλου συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε ομόφωνα:

Να παραστεί σύσσωμο το Δ.Σ. στην κηδεία του εκλιπόντος.

Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήριά του στην οικογένεια του θανόντος.

Nα δημοσιευθεί το παρόν στον τοπικό τύπο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αγιάς εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια τους ,για την απώλεια του κ. Δημητρίου Γκουντόπουλου ,  στους οικείους του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας, συνήλθε εκτάκτως, μόλις πληροφορήθηκε τον αιφνίδιο θάνατο του πρώην Προέδρου του Επιμελητηρίου Λάρισας , επί 12ετιας (1997-2009) , γνωστό για τη μεγάλη προσφορά του στον επιχειρηματικό κόσμο, κ. Δημητρίου Γκουντόπουλου.

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ

α) Να εκφράσει δημόσια τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

β) Να παραστεί στην κηδεία του, που θα τελεστεί σήμερα Τρίτη και ώρα 3.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Λάρισα.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Τυρνάβου εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια τους ,για την απώλεια του κ. Δημητρίου Γκουντόπουλου , πρώην Προέδρου του Επιμελητηρίου Λάρισας, στους οικείους του.

Με ομόφωνη απόφαση τα μέλη του Δ.Σ θα παραστούν στην κηδεία του που θα τελεστεί σήμερα Τρίτη και ώρα 3.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Λάρισα.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com