Ν. ΧΟΥΝΤΗΣ: ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Εξαπολύοντας επίθεση στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στα μνημονιακά κόμματα που μετέτρεψαν τη χώρα σε «προτεκτοράτο των Αμερικανών και αποικία της νεοφιλελεύθερης γερμανικής Ευρώπης» και ζητώντας τη στήριξη των δυνάμεων την ανυπότακτης Αριστεράς ο ευρωβουλευτής της ΛΑΕ Ν. Χουντής παραχώρησε το μεσημέρι

της Τρίτης συνέντευξη τύπου στη Λάρισα, με αφορμή επίσκεψη στην πόλη στο πλαίσιο περιοδείας.

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση παράγει πλέον μόνο μιζέρια, ενώ οι Ευρωπαίοι πολίτες θα πρέπει να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους στηρίζοντας δυνάμεις της ανυπότακτης Αριστεράς», σημείωσε ο κ. Χουντής, ενώ αναφερόμενος στα του προϋπολογισμού περιέγραψε «βαθιά αντιλαϊκά και μνημονιακά μέτρα», προσθέτοντας πως η ΛΑΕ στηρίζει τον αγροτικό κόσμο και τις κινητοποιήσεις θεωρώντας πως πρέπει να παρθούν αποφάσεις για την ενίσχυση της αγροτοκτηνοτροφικής παραγωγής.

«Οι επιδοτήσεις των παραγωγών που θα κοπούν πρόκειται να καταλήξουν σε αμυντικές δαπάνες της Ε.Ε», υποστήριξε ο κ. Χουντής, ενώ ο ευρωβουλευτής της ΛΑΕ πραγματοποίησε το απόγευμα περιοδεία στην αγορά της Λάρισας και το βράδυ μίλησε σε ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη που φλέγεται και την ανάγκη ενίσχυσης της Ανυπότακτης Αριστεράς σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ