ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ Ο Γ. ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ

Ένθερμος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά πάνω απ΄όλα αγρότης ο αντιδήμαρχος Κιλελέρ Γιάννης Κουκούτσης έφτασε από τους πρώτους στον Πλατύκαμπο για την κινητοποίηση μιλώντας στους δημοσιογράφους και καλώντας την κυβέρνηση να στηρίξει τον Έλληνα παραγωγό.

Είχε προηγηθεί η δήλωση αποχώρησής του από τους ΑΝΕΛ, η οποία δεν πέρασε ασχολίαστη, με τους συναδέλφους του να εξαίρουν τη στάση του, ενώ ανακοινώνοντας την αποχώρηση ο Γ. Κουκούτσης σημείωσε τα εξής:

“Με σεβασμό στους αγώνες των αγροτών αλλά και στους πολίτες που με επέλεξαν και με στηρίζουν καθημερινά στην πολιτική μου πορεία δηλώνω δημόσια ότι υποβάλω την παραίτηση μου από το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Η απόφαση μου αυτή πάρθηκε ύστερα από ώριμη σκέψη συνεκτιμώντας παράλληλα τα πολιτικά δρώμενα. Με λύπη μου διαπιστώνω καθημερινά ότι οι απόψεις μου για ένα καλύτερο μέλλον στον αγροτικό κόσμο δεν συμβαδίζουν πλέον με αυτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ευχαριστώ θερμά όλα τα στελέχη του κόμματος με τα οποία συμπορευτήκαμε από το 2012 μέχρι σήμερα. Παραμένω στο χώρο της πολιτικής και στις επάλξεις του Δήμου Κιλελέρ, στο πλευρό του Δημάρχου Θανάση Νασιακόπουλου και των υπολοίπων στελεχών της Δημοτικής μας ομάδας. Μαζί τους συνεχίζω ακούραστα την προσπάθεια για τη συνολική βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας”.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ