ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΓΙΑΣ

Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Τρίτεκνων Ν. Λάρισας συναντήθηκε με τον δήμαρχο Αγιάς κ. Αντώνιο Γκουντάρα στο γραφείο του στην Αγιά.

Από τους τριτέκνους  συμμετείχαν ο Δημήτρης Γκόβαρης (πρόεδρος), Ντίνος Μακάς (έφορος Δ.Σ.), η Τσακνάκη Ευδοξία  (εκπρόσωπος-συντονίστρια του συλλόγου στο δήμο Αγιάς καθώς και το μέλος του συλλόγου Βαλάρη Χαρίκλεια.

Στον δήμαρχο δόθηκε υπόμνημα με αιτήματα των τριτέκνων  και έγινε συζήτηση σε πολύ θετικό κλίμα για τα προβλήματα που απασχολούν τους τρίτεκνους καθώς και για το δημογραφικό πρόβλημα. Ο δήμαρχος ήταν θετικός στην μείωση των δημοτικών τελών στους τριτέκνους, (κατά 50% όπως ισχύει και για τις άλλες ευπαθείς ομάδες του δήμου Αγιάς και έχει εγκριθεί από το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Αγιάς με προγενέστερη απόφαση).

Να σημειωθεί ότι ο δήμος Αγιάς ήταν ο πρώτος δήμος από το Νομό Λάρισας που παρείχε την μείωση τελών ύδρευσης στους τρίτεκνους μετά από την ψήφιση του Νόμου 4368/2016 .

Ο σύλλογος τριτέκνων θα συνεχίσει τις επαφές σε τοπικό επίπεδο και τους υπόλοιπους φορείς ενόψει της περιόδου των εορτών με σκοπό την ελάφρυνση του καθημερινού κόστους διαβίωσης μιας πολυμελούς οικογένειας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ