ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ADAM’S MEAT (ΦΑΡΜΑ ΑΒΕΛΛΑ) ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Μία νέα επιχείρηση στο χώρο της διατροφής, ένα κρεοπωλείο, που βασίζεται στα παραγόμενα από τους ιδιοκτήτες του κρέατα, σχεδόν στο σύνολο τους, ξεκίνησε πριν από λίγες μέρες τη λειτουργία της στον Αμπελώνα, με στόχο να τροφοδοτεί την τοπική κατανάλωση με προϊόντα εγγυημένης ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας.

Πρόκειται για το κρεοπωλείο “Adam’s meat -ing” με προϊόντα μιας από τις πλέον γνωστές κτηνοτροφικές μονάδες της περιοχής τη “φάρμα Αβέλλα” στην οποία τηρούνται οι πλέον σύγχρονες συνθήκες εκτροφής και διαβίωσης των ζώων, γεγονός που εγγυάται και την υψηλή ποιότητα και διατροφική αξία του προσφερόμενου κρέατος.

Στο νέο κρεοπωλείο μπορείτε να προμηθευτείτε ντόπια κρέατα (αμνοεριφίων, πρόβειο, μοσχάρι, χοιρινό) παραγωγής, χειροποίητα μπιφτέκια (μοσχαρίσιο – πρόβειο) και λουκάνικο πρόβειο, κοτόπουλα, κρεατοπαρασκευάσματα και τυροκομικά προϊόντα της γνωστής τοπικής βιομηχανίας Χώτος.

Επισκεφθείτε το νέο κρεοπωλείο στη διασταύρωση των οδών Αθανασίου Διάκου και Δημοκρατίας στον Αμπελώνα. Σας περιμένουν για να σας εξυπηρετήσουν και να σας δώσουν τη δυνατότητα να γνωρίσετε από κοντά όλα τα ποιοτικά προϊόντα του καταστήματος.

Επωφεληθείτε των προσφορών που ισχύουν:

Αρνί ντόπιο ολόκληρο 6,5€ το κιλό, πρόβειο 4€ το κιλό.

Για περισσότερες πληροφορίες και για τις παραγγελίες σας τηλ. 24920 33027.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ