ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΡΚΟΛΗΣ: Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ

Για τη μουσική παράσταση «Η μουσική είναι… μία!» που θα παρουσιάσει αύριο Πέμπτη  στο Δημοτικό Ωδείο της Λάρισας, μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου ο διεθνούς φήμης πιανίστας συνθέτης και ερμηνευτής Στέφανος Κορκολής, έχοντας στο πλευρό του

την ερμηνεύτρια Σ. Μανουσάκη, τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού Π. Σάπκα, τον πρόεδρο του ΔΩΛ Ν. Καλτσά και το διευθυντή του Ωδείου Απ. Αλεξίου.

Περιγράφοντας ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι, που θα περιλαμβάνει πέραν των δικών του επιτυχιών και μοναδικές ορχηστρικές συνθέσεις του, αλλά και διασκευές κλασικών τραγουδιών του ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου, ο δημοφιλής συνθέτης τόνισε πως «νοιώθει στη Λάρισα σαν το σπίτι του», ενώ αναφέρθηκε στην ανάγκη συνεργασιών που πρέπει να αναπτυχθούν στην περιφέρεια, η οποία έχει πολλά να προτείνει και να προσφέρει στην Τέχνη.

Στην προσφορά του Στ. Κορκολή στην τέχνη και τις κατά καιρούς συνεργασίες μαζί του αναφέρθηκαν οι κκ Σάπκας, Καλτσάς και Αλεξίου, ενώ παίρνοντας το λόγο η Σ. Μανουσάκη περιέγραψε ένα θαυμάσιο ρεπερτόριο και ένα «πολύχρωμο πρόγραμμα χωρίς ταμπέλες που θα ενθουσιάσει το κοινό».

Σημειώνεται πως οι προσκλήσεις που διατέθηκαν εξαντλήθηκαν εντός δύο ωρών από την κυκλοφορία τους, ενώ η συναυλία θα ξεκινήσεις στις 8.30 το βράδυ.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ