ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΤΟ ΟΧΗΜΑ ΠΑΡΕΔΩΣΕ Η ΠΕΔ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΤΗΝ 8η ΕΜΑΚ

cof

Τετρακίνητο (4χ4) όχημα μεταφοράς προσωπικού και ορειβατικού εξοπλισμού παραδόθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην Πυροσβεστική Υπηρεσία από την ΠΕΔ Θεσσαλίας, στο πλαίσιο τελετής που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία της Λάρισας.

Το όχημα θα καλύψει ανάγκες της 8ης ΕΜΑΚ, ενώ το κόστος του μεταχειρισμένου οχήματος ανέρχεται στο ποσόν των 13.000€, είναι τετρακίνητο, φέρει ασύρματα τηλέφωνα, χειροκίνητο περιστροφικό προβολέα καθώς και φάρο με σειρήνα.

cof

«Η σωστή προετοιμασία και η απαιτούμενη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων στην κατεύθυνση κατ’ αρχήν της πρόληψης και στη συνέχεια της αντιμετώπισης των φυσικών καταστροφών είναι ιδιαίτερα καθοριστικοί παράγοντες στον περιορισμό των ζημιών και στην αποφυγή δυσάρεστων αποτελεσμάτων», τόνισε κατά την παράδοση ο πρόεδρος της ΠΕΔ Γ. Κωτσός, ενώ το όχημα παρέλαβε ο Διοικητής της 8ης ΕΜΑΚ Επιπυραγός Λάμπρος Κίτσος, παρουσία του Περιφερειακού Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας Αρχιπύραρχου Κωνσταντίνου Σκούπρα, οι οποίοι ανταπέδωσαν με τιμητική πλακέτα ευχαριστώντας την ΠΕΔ για την ευγενική χορηγία.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ