ΤΡΑΓΩΔΙΑ: ΚΑΗΚΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ 89ΧΡΟΝΗ ΣΤΗ ΣΩΤΗΡΙΤΣΑ

Τραγικός θάνατος για την 89χρονη Ε.Χ, κάτοικο της κοινότητας Σωτηρίτσας του δήμου Αγιάς, που εντοπίστηκε απανθρακωμένη στο σπίτι της, το οποίο είχε καταστραφεί σχεδόν ολοκληρωτικά από πυρκαγιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του paidis.com το τραγικό περιστατικό διαπιστώθηκε σήμερα το πρωί, όταν συγγενικό πρόσωπο της ηλικιωμένης, που έμενε μόνη της σε παλιό και απομονωμένο οίκημα κοντά στο ρέμα προς την Άνω Σωτηρίτσα, έφτασε στο σπίτι για να τη βοηθήσει σε αγροτικές δουλειές και στο τάισμα ζώων που διατηρούσε, για να διαπιστώσει έντρομος πως το σπίτι είχε καεί σχεδόν ολοκληρωτικά, καλώντας άμεσα την Πυροσβεστική.

Άνδρες του πυροσβεστικού κλιμακίου Αγιάς που έσπευσαν στο σημείο δεν χρειάστηκε καν να επέμβουν, αφού η φωτιά, που προφανώς ξέσπασε το προηγούμενο βράδυ, είχε σβήσει, κατακαίγοντας για ώρες τα πάντα, ενώ προχωρώντας στο εσωτερικό του σπιτιού βρέθηκαν μπρος στο αποτρόπαιο θέαμα της απανθρακωμένης γυναίκας.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η γυναίκα εγκλωβίστηκε πριν προλάβει να αντιδράσει, ενώ λόγω του απομονωμένου του οικήματος η φωτιά δεν έγινε αντιληπτή και η άτυχη γυναίκα κάηκε αβοήθητη. Φως στα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς που στοίχισε σε ανθρώπινη ζωή αναμένεται να ρίξουν οι έρευνες του ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ