ΜΕ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Τραγικός ο Απόλλωνας Λάρισας που αποχαιρετώντας το θεσμό του Κυπέλλου μπροστά στους οπαδούς του υποχρεώθηκε σε διασυρμό από τη Λαμία με σκορ 0-7, με τους φιλοξενούμενους εκμεταλλευόμενους και τη νίκη της ΑΕΚ επί του Βόλου να παίρνουν την πρόκριση στην ισοβαθμία λόγω διαφοράς τερμάτων,

αφήνοντας εκτός… νυμφώνος την ομάδα της Μαγνησίας.

Το χορό των τερμάτων άνοιξε στο 10ο λεπτό ο Ασίγκμπα με καρφωτή κεφαλιά, στο 17’ η μπάλα σταμάτησε στα δοκάρια του Απόλλωνα, ενώ στο 36’ ο Μαντζάρης είπε «όχι» σε ανεπανάληπτο τετ α τετ του Τσούκαλου, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια με το «εύθραυστο» 0-1 υπέρ της Λαμίας.

Το σκηνικό ωστόσο που στήθηκε στην επανάληψη άφησε άφωνους και τους πιο απαισιόδοξους, καθώς ο Απόλλωνας δεν υπερασπίστηκε ποτέ το όνομα και τη βαθμολογική θέση του συλλόγου στο πρωτάθλημα που πρωταγωνιστεί και «με τα χέρια κάτω» δέχτηκε έξι τέρματα σε διάστημα 25’ λεπτών!

Μπουλούλης (64’), Μπαράλες (67’), Κωστίκα (69’), Τσούκαλος (79’), Ρόμανιτς (81’) και Βασιλαντωνόπουλος (88’) πέτυχαν τα γκολ για το 0-7, με τον τεχνικό του Απόλλωνα να δηλώνει ψύχραιμα στην κάμερα πως «δεν μας ενδιέφερε πολύ ο θεσμός του Κυπέλλου και για αυτό κάναμε κάποιες αλλαγές. Ήθελα να δω κάποια νέα παιδιά. Στο ημίχρονο ζήτησα από τα παιδιά να πιέσουν ψηλά για να ισοφαρίσουμε. Αυτό δεν έγινε και δεχτήκαμε δύο-τρία γκολ και νομίζω πως εκεί τέλειωσε το παιχνίδι. Μας ενδιαφέρει μόνο το πρωτάθλημα και το ματς της Κυριακής», δίνοντας συγχαρητήρια στη Λαμία για την πρόκριση.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μαρτσέλο Τροΐζι): Μαντζάρης, Καμπέρης, Σκούπρα, Χατζής, Κοντοές, Μπιμάι (46’ Κοντοθανάσης), Σουλιώτης, Λίταινας (71’ Βαγενάς), Λούκας Ράμος, Λουκάο (63’ Μπέικος), Κουρτετσιώτης.

ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Μελίσσας, Παπαργυρίου (57’ Μπαράλες), Καρυπίδης (56’ Βασιλαντωνόπουλος), Καραγκούνης (67’ Κωστίκας), Αναστασιάδης, Ρόμανιτς, Σκόνδρας, Επστάιν, Τσούκαλος, Ασίγκμπα, Μπουλούλης.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

  1. ΑΕΚ 9 (9-2)
  2. Λαμία 4 (9-3)
  3. Βόλος 4 (7-5)
  4. Απόλλων Λάρισας 0 (1-16)

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: SDNA

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ