ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟ Ο ΑΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ “ΕΥΖΗΝ” ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Σάρωσε τα μετάλλια και κατέλαβε την 1η θέση στον βαθμολογικό πίνακα ανάμεσα από 109 συλλόγους στο 3ο προκριματικό Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος

Καταπληκτική εμφάνιση του ΑΟ Ταεκβοντό Αμπελώνα “ΕΥΖΗΝ”, στο 3ο προκριματικό πρωτάθλημα Ταεκβοντό της Ε.ΤΑ.Β.Ε. για την συγκρότηση των κλιμακίων 2019, που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο στο κλειστό γυμναστήριο Ωραιοκάστρου στην Θεσσαλονίκη,  με την  συμμετοχή 1170 αθλητών και αθλητριών από 109 συλλόγους

από όλη την Βόρεια Ελλάδα.

Ο Α.Ο. ΑΜΠΕΛΩΝΑ “ΕΥΖΗΝ” στο τελευταίο πρωτάθλημα για το 2018, συμμετείχε με 32 αθλητές και αθλήτριες και κατάφερε να κατακτήσει:

8 Χρυσά μετάλλια:

1) Αβδουλά Χριστίνα του Κωνσταντίνου

2) Τσέτσιλα Δέσποινα του Ιωάννη

3) Τσέτσιλα Χριστίνα του Ιωάννη

4) Ντόβα Καλλιόπη του Νικολάου

5) Σισμάνη Γεωργία του Γεωργίου

6) Μπαργιώτας Μάνος του Ηλία

7) Τσακνάκης Γεώργιος του Νικολάου

8)🥇Τσακνάκης Γιάννης του Νικολάου

7 Ασημένια μετάλλια:

1) Κυρίτση Ραφαηλία του Σταύρου

2) Πολυστήρη Μαρία του Κυριάκου

3) Φίκης Στέλιος του Αντώνη

4) Γιαννούλας Γεώργιος του Αλέξη

5) Μπζιώτας Άγγελος του Θεοδώρου

6) Κωτούλας Δημήτριος του Χρήστου

7) Μπαρούτας Νίκος του Αθανασίου

4 χάλκινα μετάλλια:

1) Τσούτσα Ευαγγελία του Σπύρου

2) Μπλιάμπλια Δήμητρα του Σωτηρίου

3) Ντόβα Ειρήνη του Χαράλαμπου

4) Στάρτσος Ευθύμιος του Γεωργίου

Και να βάλει 10 αθλητές και αθλήτριες στην επίλεκτη ομάδα της Ε.ΤΑ.Β.Ε., οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν την Β. Ελλάδα σε αγώνες στο εξωτερικό.

1) Αβδουλά Χριστίνα

2) Τσέτσιλα Δέσποινα

3) Γιαννούλας Γεώργιος

4) Μπαργιώτας Μάνος

5) Τσακνάκης Γεώργιος

6) Κωτούλας Δημήτριος

7) Μπζιώτας Άγγελος

8) Μπαρούτας Νίκος

9) Στάρτσος Ευθύμιος

10) Τσακνάκης Γιάννης

Ο ΑΟ Αμπελώνα “ΕΥΖΗΝ” πέρα από την κατάκτηση  της 1ης θέσης στην  βαθμολογία των συλλόγων στο 3ο προκριματικό Πρωτάθλημα, κατέλαβε και  την 2η θέση στην γενική κατάταξη συλλόγων στην κατηγορία  Παμπαίδων-Παγκορασίδων ανάμεσα από 109 συλλόγους από την Βόρεια Ελλάδα και την 6η θέση στην γενική κατάταξη συλλόγων μετά τα 3 προκριματικά πρωταθλήματα της Ε.ΤΑ.Β.Ε. ανάμεσα από 121 συλλόγους.

Πραγματικά μια τεράστια επιτυχία για τον Αμπελώνα και την ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου και της Λάρισας, αφού ένας σύλλογος από την περιοχή μας γίνεται γνωστός και πρωταγωνιστεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, περνώντας παραδοσιακά μεγαλύτερες δυνάμεις στον χώρο του Ταεκβοντό  απο τα μεγάλα αστικά κέντρα.

Το ΔΣ και η πρόεδρος Κα Γκαγκανιάρα Κων/να συγχαίρει τους προπονητές Χαράλαμπο Ντόβα και Μιχάλη Λάκη για τις εξαιρετικές εμφανίσεις και δίνει τα θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες  για τις συνεχόμενες μεγάλες  διακρίσεις τους.

“Επίσης ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που κατέβαλαν και τις νίκες που πέτυχαν, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να μπούνε στο βάθρο των νικητών.

Και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στους καταπληκτικούς γονείς τις ομάδας που είναι πάντα δίπλα και στηρίζουν τα όνειρα και της προσπάθειες όλων των παιδιών..

Καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο,

“ΕΥΖΗΝ”..  ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ.. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.!!!!!!!”, σημειώνουν οι διοικούντες στην ανακοίνωσή τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ