ΠΗΡΕ ΕΞΙΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ο Θ.ΤΖΗΛΟΣ

Δηλώσεις του διοικητή του Νοσοκομείου-Αναβάλλεται η 15η αγωνιστική

Επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ της σελίδας εξιτήριο πήρε σήμερα το πρωί από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ο Λαρισαίος διαιτητής Θανάσης Τζήλος, που νοσηλευόταν από χθες μετά την επίθεση κουκουλοφόρων που του είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι του.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο διοικητής του νοσοκομείου Παναγιώτης Νάνος ανέφερε ότι ο ασθενής παρέμεινε για παρακολούθηση από τους γιατρούς της κλινικής επείγουσας ιατρικής, έγινε συρραφή και περιποίηση των τραυμάτων που έφερε στο κεφάλι και τα κάτω άκρα , ενώ προγραμματίστηκε επανέλεγχος της κατάστασής του, η οποία θα αξιολογηθεί αύριο.

Σύμφωνα με τον κ. Νάνο ο 35χρονος ρέφερι θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να αξιολογηθεί η κατάσταση του γονάτου, που δέχτηκε ισχυρά χτυπήματα, διατυπώνοντας ωστόσο την εκτίμηση πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Τέλος ο κ. Νάνος εξέφρασε τη συμπαράσταση του στον διαιτητή και δήλωσε πως πρέπει επιτέλους να πάψουν φαινόμενα βίας σε μία ευρωπαϊκή χώρα όπως η Ελλάδα, ενώ σε μια κίνηση συμπαράστασης οι διαιτητές απέχουν από τους αγώνες πρωταθλήματος της SL με αποτέλεσμα να μην διεξαχθεί η 15η αγωνιστική.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ