ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ – ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ

Θα είναι δρόμοι αποκλειστικής διέλευσης Μέσων Μαζικής Μεταφοράς

Στην κυκλοφορία, ως δρόμοι αποκλειστικής διέλευσης Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, παραδίνονται την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου,  οι νέες αναμορφωμένες οδοί Βενιζέλου και η Φιλελλήνων, μετά την ολοκλήρωση των έργων.

Ειδικότερα:

  1. Απο τις Βενιζέλου – Φιλελλήνων θα διέρχονται αστικά λεωφορεία και ταξί.
  2. Στα οχήματα τροφοδοσίας θα επιτρέπεται η διέλευση στο πλαίσιο του καθορισμένου ωραρίου και αυστηρά μέχρι τις 9.30 π.μ.
  3. Η οδός Δήμητρας από την Βύρωνος έως την Βενιζέλου, έχει γίνει πεζόδρομος, οπότε απαγορεύεται η κίνηση οχημάτων.

Σημειώνεται επίσης ότι τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου προς Κυριακή, θα απομακρυνθούν από την οδό Κύπρου τα διαχωριστικά που έχουν τοποθετηθεί στην μέση του δρόμου. Ετσι από το πρωί της Κυριακής, η οδός Κύπρου επανέρχεται ως μονής κατεύθυνσης (από την Φιλελλήνων), όπως δηλαδή λειτουργούσε πριν την έναρξη των έργων.

Τονίζεται ότι στον νέο δρόμο οι ταχύτητες των οχημάτων, δεν θα πρέπει να ξεπερνούν τα 20 χλμ/ώρα και στόχος είναι να είναι αρμονική η συνύπαρξη πεζών, ποδηλατών και οχημάτων.

Η τήρηση όλων των προαναφερομένων θα ελέγχεται από την ΕΛΑΣ και τη Δημοτική Αστυνομία.

Ο Δήμος Λαρισαίων, καλεί όλους τους συμπολίτες να επιδείξουν συμμόρφωση με τα νέα δεδομένα που υπάρχουν πλέον στην πόλη και εφιστά την προσοχή σε οδηγούς και πεζούς για σωστή χρήση του δρόμου της Μεγάλου Αλεξάνδρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ