ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ 89ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΗ ΣΩΤΗΡΙΤΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ

Απρόοπτη εξέλιξη δείχνει να παίρνει ο θάνατος της 89χρονης Ελένης Χαδούλη, που απανθρακώθηκε όταν ξέσπασε φωτιά στο σπίτι της στη Σωτηρίτσα Αγιάς, καθώς με παρέμβασή της σε αθηναϊκό τηλεοπτικό σταθμό η κόρη της μιλά για εγκληματική ενέργεια με κίνητρο την αφαίρεση χρημάτων.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η μάνα μου κάηκε μόνη της. Εκείνη την ημέρα είχε πάρει το κοινωνικό μέρισμα, είχε και τη σύνταξη της κρυμμένα κάτω στο κρεβάτι και κάποια άλλα χρήματα σε έναν τενεκέ. Είναι 100% εγκληματική ενέργεια για τα λεφτά» δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR η κόρη της άτυχης γυναίκας.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως από τα πρώτα στοιχεία και την επικοινωνία Πυροσβεστικής και Αστυνομίας αποκλείστηκε η περίπτωση του εμπρησμού, με τη φωτιά να δείχνει να έχει ξεκινήσει από το τζάκι του παλιού οικήματος, ενώ το προανακριτικό έργο του πυροσβεστικού κλιμακίου της Αγιάς βρίσκεται σε εξέλιξη, χωρίς μέχρι ώρας να υπάρχουν στοιχεία που να ανατρέπουν την υπόθεση.

Τέλος, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του paidis.com, τα μέλη της οικογένειας της 89χρονης δεν έχουν απευθυνθεί στο Α.Τ Αγιάς προκειμένου να γνωστοποιήσουν τις όποιες υποψίες τους και να ζητήσουν περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, με τους αστυνομικούς να δείχνουν να αποκλείουν την περίπτωση εγκληματικής ενέργειας.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ