ΟΜΟΡΦΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟ 24ο Δ.Σ. ΛΑΡΙΣΑΣ

Την Τετάρτη  στο 24ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας, πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι καθιερωμένες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις των  Α1, Α2 και Β1, Β2 τμημάτων του σχολείου, με την καθοδήγηση των δασκάλων τους κ.κ. Χρυσούλας Ράπτη, Κλεοπάτρας Κουτίνα, Ελευθερίας Γαλάτου και Αγλαΐας Κουτρούλη,

της δασκάλας της μουσικής κ. Ελένης Κουτσοδόντη, της δασκάλας αγγλικών Σοφίας Οικονόμου και των γαλλικών Αικατερίνης Παπαστεργίου (συμμετοχή του τμήματος γαλλικών Ε΄τάξης του σχολείου).

Ο αυθορμητισμός, η εκφραστικότητα και οι αγνές καρδιές των μικρών παιδιών, μετέφεραν όλους στο χριστουγεννιάτικο κλίμα, βοηθώντας έτσι να ξεφύγουμε για λίγο από την καθημερινότητα.

Ήταν πραγματικά μια ευκαιρία να βρουν όλοι το χαμένο νόημα των Χριστουγέννων και να πιστέψουν και πάλι στον Αη-Βασίλη, μέσα από τα μάτια και τη χαρά των παιδιών, έτσι όπως τα καμαρώναν να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό πάνω στην σκηνή.

Ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή και τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση ο δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης κ. Θωμάς Δαούλας, τονίζοντας την αξία των παιδιών για το μέλλον μας. Οι εκπαιδευτικοί και η διευθύντρια του σχολείου κα.Αριστέα Φούκα ευχήθηκαν σε όλους να ζήσουν την χαρά των Χριστουγέννων και να νιώσουν το νόημα της γιορτής που είναι η ΑΓΑΠΗ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ