ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ Ε65 ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Δυναμικό συλλαλητήριο στον κόμβο της Νέας Εθνικής Οδού Ε-65, όπου είχαν στήσει μπλόκο με τα τρακτέρ τους οι μικρομεσαίοι και φτωχοί αγρότες του ν. Καρδίτσας από την περασμένη Δευτέρα, πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου. 

Στο συλλαλητήριο δυναμικό παρών έδωσαν εργαζόμενοι, σωματεία και φορείς του νομού εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους στον δίκαιο αγώνα των αγροτών που παλεύουν για την επιβίωσή τους. Συγκεκριμένα, συμμετείχαν εργαζόμενοι από τα Σωματεία Οικοδόμων, Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Συνταξιούχων ΙΚΑ, ο Σύλλογος και Ομάδες Γυναικών.

Οι εκπρόσωποι των αγροτών στη διάρκεια της κινητοποίησης έδωσαν συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανακοινώνοντας τη συνέχιση του αγώνα τους.

Μετά το συλλαλητήριο, τα τρακτέρ αποχώρησαν συντονισμένα και οργανωμένα από το μπλόκο, με τους αγρότες να δίνουν νέο αγωνιστικό ραντεβού προς τα τέλη Γενάρη, στο πλαίσιο της κλιμάκωσης και του πανελλαδικού συντονισμού των αγροτικών κινητοποιήσεων, που θα αποτελέσει αντικείμενο της σύσκεψης της Γραμματείας της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων, στις αρχές του νέου χρόνου.

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας, αίρονται οι κυκλοφοριακές στο τμήμα του Αυτοκινητοδρόμου Ε-65 και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από τον ανισόπεδο κόμβο Προαστίου (χ/θ 97+300) μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο Σοφάδων (χ/θ 72+300), σήμερα Σάββατο (22-12-2018) και από ώρα 13:45΄, λόγω αποχώρησης των αγροτικών μηχανημάτων.

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ