ΣΤΟΝ ΕΛΓΑ ΓΙΑ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ… ΑΠΟΤΙΜΗΣΕΙΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΑΝΤΩΝΗΣ

Τις θερμότερες ευχές του για το 2019 έδωσε ο βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κατσιαντώνης στο διευθυντή του ΕΛΓΑ Λάρισας Μιχάλη Λιόντο, κατά την επίσκεψή του, στο γραφείο του, μαζί με τη σύζυγό του Χριστίνα Σαμόλαδου, γεωπόνο στο επάγγελμα και πρώην εργαζόμενη σε κατάστημα του φορέα.

Μαζί με τις ευχές ζήτησε να έχει και μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για τις αποζημιώσεις που δόθηκαν σε αγρότες και κτηνοτρόφους, αλλά και για αυτές που εκκρεμούν ή δεν καλύπτονται από τον ασφαλιστικό φορέα, λόγω του Κανονισμού για τον οποίο ο Γιώργος Κατσιαντώνης έχει ζητήσει τροποποιήσεις από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, όπως για τους καστανοπαραγωγούς, τη βιομηχανική ντομάτα, τους καπνοπαραγωγούς της Ελασσόνας, αλλά και για παραγωγούς άλλων προϊόντων που επλήγησαν.

Ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας μίλησε για αρκετή ώρα με τους εργαζόμενους του ΕΛΓΑ, ζητώντας να μάθει την καθημερινότητα που αφορά τη διαδικασία των εκτιμήσεων σε ζημιές στον πρωτογενή τομέα, ενώ πέρασε από όλα τα γραφεία προκειμένου να δει και να ενημερωθεί για τη στελέχωση του Οργανισμού. Επισήμανε δε το σημαντικό ρόλο του, εμμένοντας στην πάγια θέση του για ριζικές αλλαγές στον απαρχαιωμένο κανονισμό του ΕΛΓΑ, και στα μέτρα στήριξης που απαιτούνται για να σταθεί ο κλάδος στα… πόδια του.

Φεύγοντας ευχήθηκε σε όλους να έχουν ένα δημιουργικό 2019, με υγεία και όρεξη για δουλειά, αλλά και με έγκαιρη δραστηριοποίηση και δικαιοσύνη στα αιτήματα και τις ανάγκες των αγροτών και κτηνοτρόφων του Νομού Λάρισας, υποσχόμενος με το νέο έτος να επανέλθει…. με διεκδικήσεις πάνω στον πρωτογενή κλάδο που αποτελεί, ισχυρό κεφάλαιο για την οικονομία της χώρας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ