ΧΡ. ΣΙΔΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΠΑΡΩΔΙΑ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ Γ.Σ. ΤΟΥ Α.Σ. ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

Σε μια σοβαρή καταγγελία για τη στάση της διοίκησης του Α.Σ. Λαρισαίων Αγροτών, αναφορικά με τη διοργάνωση της γ.σ. προχώρησε σήμερα ο πρώην πρόεδρος του συνεταιρισμού Χρ. Σιδερόπουλος κάνοντας λόγο για συνέλευση παρωδία, αφού όπως υποστηρίζει η διοίκηση φρόντισε να ειδοποιήσει και να ενημερώσει για τη συνέλευση

μόλις 30-40 άτομα επί συνόλου 197 εγγεγραμμένων μελών.

Μάλιστα για να ενισχύσει τους ισχυρισμούς του τόνισε ότι δεν υπήρξε ούτε μία ανακοίνωση στον έντυπο ή ηλεκτρονικό τύπο για τη συνέλευση.

Ο κ. Σιδερόπουλος υποστήριξε ότι αυτό έγινε για να μη γίνει επί της ουσίας συζήτηση για θέματα που απασχολούν το συνεταιρισμό, και ξεκαθάρισε ότι αφού ούτε τώρα δεν υπήρξε απόφαση για την ανάθεση σε ορκωτό λογιστή του ελέγχου των οικονομικών του συνεταιρισμού για την περίοδο που εκείνος ήταν πρόεδρος, θα προσφύγει στα αστικά δικαστήρια για να αποκατασταθεί το όνομά του με δεδομένο ότι υπήρξαν ισχυρισμοί από το λογιστή του συνεταιρισμού για έλλειμμα λόγω έλλειψης παραστατικών.

Τέλος τόνισε ότι έχει αποκαλυφθεί μία σημαντική πλαστογραφία από συνεργάτη του συνεταιρισμού για την οποία θα ζητήσει την προσφυγή στη δικαιοσύνη, ενώ για μία ακόμη φορά τόνισε ότι η σύμβαση που υπέγραψε ο συνεταιρισμός με ιδιώτη για το ΟΣΔΕ είναι αποκλειστικά προς όφελος του ιδιώτη, στον οποίο έχουν παραχωρηθεί όλα τα προσωπικά δεδομένα των αγροτών που έκαναν μέσω συνεταιρισμού τις δηλώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ