ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Με βαριά ήττα, την πρώτη στην έδρα του, αλλά και κακή εμφάνιση, αποχαιρέτησε τη χρονιά ο Απόλλωνας Λάρισας που δείχνοντας επηρεασμένος από τη συντριβή του Κυπέλλου γνώρισε την ήττα και από τον Κισσαμικό στη Φιλιππούπολη με 0-3.

Το παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της FL βρήκε τους Απολλωνιστές «μουδιασμένους» στον αγωνιστικό χώρο, ενώ τα παράπονα που εκφράστηκαν για τη διαιτησία επ’ουδενί δεν αλλάζουν την αγωνιστική εικόνα των γηπεδούχων, με τους παίκτες του Αλέκου Βοσνιάδη να παίρνουν από νωρίς τα ηνία του αγώνα και να προηγούνται στο 19’ με κεφαλιά του Ρίσκι.

Στο 36’ ο Φιλανδός με προβολή σημείωσε το 0-2 για την ομάδα του, ενώ ο Απόλλωνας προσπάθησε να απαντήσει και στο 45’ φάση με το Γαρυφαλλόπουλο, που δέχτηκε μαρκάρισμα του Καραγεώργη, σήκωσε θύελλα διαμαρτυριών, με τους γηπεδούχους να ζητούν πέναλτι και το διαιτητή να δίνει συνέχεια στο παιχνίδι.

Ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε στην επανάληψη, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι βρήκαν και τρίτο τέρμα, όταν στο 82’ και πάλι ο Ρίσκι σημείωσε το 0-3, πανηγυρίζοντας και το προσωπικό χατ τρικ.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τον Απόλλωνα δίκαια ηττημένο, μόνο δεύτερο στη βαθμολογία και στο -8 από την κορυφή, ενώ ο Μαρσέλο Τροΐζι στάθηκε στην κακή εμφάνιση αλλά και τη διαιτησία δηλώνοντας τα εξής: «Ήταν ένα κακό παιχνίδι που η ομάδα δεν μπήκε καλά στο γήπεδο. Δεχθήκαμε δύο γκολ νωρίς και ήταν δύσκολο να γυρίσει το ματς. Είπα στα παιδιά να σηκώσουν το κεφάλι. Είμαστε ακόμα δεύτεροι κι όχι χαμηλά στη βαθμολογία. Απλά θέλω να σταθώ στη διαιτησία. Έχω πει στο ματς με τη Κέρκυρα πως αν μας αφήσουν θα πάμε πολύ ψηλά. Είναι λίγο δύσκολο. Φαίνεται πως δεν θα αφήσουν τον Απόλλωνα να πάει .Η διαιτησία «καθάρισε» σήμερα το ματς».

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μαρσέλο Τροΐζι): Μαντζάρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Κοντοές (31′ Γαρυφαλλόπουλος, 68′ Καμπέρης), Χατζής, Σουλιώτης, Λουκάο, Καρατάσιος, Πολέτο, Μαρκολίνο, Τασιούλης (80′ Γκουντρουμπής).

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Λαζαρίδης, Σισέ, Καραγεώργης, Τόλι, Φαζός, Γκίνη, Σελινιωτάκης (87′ Χαλκιαδάκης), Ρίσκι, Αποστολόπουλος (71′ Καραγιάννης), Αρναρέλλης (81′ Τεγούσης), Βρεττός.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Πλατανιάς – Ηρόδοτος 5-1

Απόλλων Λάρισας – ΑΟΧ/Κισσαμικός 0-3

ΑΕ Καραϊσκάκης – Σπάρτη 0-0

Αήττητος Σπάτων – Δόξα Δράμας 2-0

ΝΠΣ Βόλος – Κέρκυρα 2-1

Ηρακλής – Απόλλων Πόντου 0-2

Τρίκαλα – Αιγινιακός 2-0

Εργοτέλης – Παναχαϊκή 2-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. ΝΠΣ Βόλος 28*
  2. Απόλλων Λάρισας 20
  3. Πλατανιάς 19
  4. Κέρκυρα 17
  5. Εργοτέλης 17
  6. Aπόλλων Πόντου 14
  7. ΑΕ Καραϊσκάκης 14
  8. Ηρόδοτος 12
  9. Δόξα Δράμας 12*
  10. Παναχαϊκή 12
  11. Ηρακλής 10
  12. Τρίκαλα 10
  13. Αήττητος Σπάτων 9
  14. ΑΟΧ/Κισσαμικός 9
  15. Αιγινιακός 9
  16. Σπάρτη 8

* Ο αγώνας Δόξα Δράμας – ΝΠΣ Βόλος κατοχυρώθηκε με 0-3 υπέρ των Βολιωτών μετά από ένσταση

11η αγωνιστική (Σάββατο 5/1, 15.00)

Εργοτέλης – Απόλλων Λάρισας

ΑΟΧ/Κισσαμικός – Ηρακλής

Παναχαϊκή – Τρίκαλα

Κυριακή 6 Ιανουαρίου, 15.00

Σπάρτη – Ηρόδοτος

Δόξα Δράμας – ΑΕ Καραϊσκάκης

Κέρκυρα – Πλατανιάς

Απόλλων Πόντου – Αήττητος Σπάτων

Αιγινιακός – ΝΠΣ Βόλος

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ