ΑΗ ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ – ΑΣΘΕΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ Ο Γ. ΚΑΤΣΙΑΝΤΩΝΗΣ

Το δικό τους… Άη Βασίλη είδαν στο πρόσωπο του Γιώργου Κατσιαντώνη, τα παιδιά που νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Πέταξαν από τη χαρά τους όταν είδαν τον… “Άγιο” με την κόκκινη στολή και τα μεγάλα λευκά γένια, να βγάζει από το σάκο του τα δώρα τους.

Ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, φόρεσε για λίγο τη στολή που μαγεύει όλα τα παιδιά, θέλοντας να τα κάνει να νιώσουν όμορφα, τις Άγιες αυτές Μέρες που βρίσκονται μακριά από το σπίτι τους. Μπήκε σε όλα τα δωμάτια της Παιδιατρικής κλινικής, μοίρασε παιχνίδια και χαμόγελα, και συγκινήθηκε βλέποντας τα σπινθηροβόλα βλέμματα των μικρών ασθενών και τη λαχτάρα τους να ανοίξουν τις τσάντες για να δουν τι τους έφερε ο Άγιος Βασίλης.

Οι γονείς ευχαρίστησαν το Γιώργο Κατσιαντώνη, που χάρισε στα παιδιά τους λίγη από τη μαγεία των Χριστουγέννων. Μπορεί όπως του είπαν να ήξεραν πάντα ότι ο Άγιος Βασίλης μπαίνει από την καμινάδα,  αυτό όμως που θα χαραχτεί για πάντα στο μυαλό τους, θα’ ναι η στιγμή που τον αντίκρυσαν μπροστά τους, να τους μιλάει και να τους χαμογελάει, γλυκαίνοντας τις δύσκολες μέρες στο νοσοκομείο.

“Άφθονη υγεία, αγάπη, και αγκαλιές ζεστές και ευτυχισμένες  να φέρει το 2019 σε όλα τα παιδιά του κόσμου” ευχήθηκε ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, που έφυγε “γεμάτος” από την παιδιατρική κλινική…. νιώθοντας ότι πήρε το μεγαλύτερο δώρο, που ήταν το χαμόγελο των μικρών ασθενών, ευχόμενος να βρεθούν γρήγορα στο σπίτι τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ