ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΤΑΜΤΣΙΟΣ: ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΦΑΓΕΙΑ ΤΟ 2019

Την ικανοποίησή του για τις εξελίξεις γύρω από τη διαδημοτική επιχείρηση σφαγείων Τυρνάβου Λάρισας, που μετεξελίσσεται σε δημοτική υπηρεσία, εξασφαλίζοντας τις θέσεις εργασίας, αλλά και διασφαλίζοντας απαλλαγμένη από χρέη τα συμφέροντα κτηνοτρόφων και καταναλωτών, εκφράζει μιλώντας στο paidis.com, ο πρόεδρος

της επιχείρησης Ανδρέας Ντάμτσιος, χαρακτηρίζοντας τη νέα χρονιά, έτος εξυγίανσης και ανάπτυξης των σφαγείων.

Με αφορμή την ικανοποιητική κίνηση που παρατηρήθηκε και αυτές τις γιορτές στην επιχείρηση, αναδεικνύοντάς την σε ένα σημαντικό σημείο αναφοράς για κτηνοτρόφους και εμπόρους ο κ. Ντάμτσιος υποστήριξε ότι και φέτος η κίνηση τόσο στα αμνοερίφια που κινήθηκαν στη ντόπια και στις ξένες αγορές όσα και στα υπόλοιπα σφάγια ήταν ικανοποιητική, υποστηρίζοντας ότι για μια ακόμη χρονιά η επιχείρηση εγγυάται την άριστη ποιότητα και την προέλευση των σφάγιων τη στιγμή που παρέχει φθηνές υπηρεσίες στους κτηνοτρόφους και στους εμπόρους.

Ο κ. Ντάμτσιος ζητώντας από εμπόρους και κτηνοτρόφους να δείχνουν εμπιστοσύνη στα δημοτικά σφαγεία, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι από τη νέα χρονιά η επιχείρηση σε πορεύεται με καλύτερες προοπτικές σε δρόμους ανάπτυξης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ