ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Τυρνάβου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου, η 17η Εορταστική Χορωδιακή Συνάντηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυρνάβου. Στην εκδήλωση η οποία αποτελεί πλέον θεσμό για την πόλη, εκτός της Μικτής Χορωδίας του Πολιτιστικού Συλλόγου έλαβαν ακόμη μέρος η Παιδική Χορωδία

του Μουσικού Συλλόγου Ελασσόνας «musicArte», οι Χορωδίες Συλλόγου Σαμίων Θεσ/νίκης και Χορωδία Μακρυγιάλου (σε σύμπραξη), η Χορωδία Σινιών Κέρκυρας «ο Απόλλων» καθώς και η Χορωδία Δήμου Καλαμαριάς.

Επισημαίνεται ότι τα τελευταία χρόνια η Χριστουγεννιάτικη Συναυλία έχει λάβει χαρακτήρα προσφοράς και αλληλεγγύης για άτομα και φορείς που έχουν  ανάγκη. Σε αυτό το πλαίσιο, η φετινή συναυλία ήταν αφιερωμένη στο ίδρυμα «Ελπίς» Τυρνάβου ενώ σημειώνεται ιδιαίτερα η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου που συνέβαλλε να συγκεντρωθεί ικανοποιητική ποσότητα τροφίμων τα οποία παραδόθηκαν την επομένη της συναυλίας στους υπευθύνους του «Ελπίς».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης, οι Αντιδήμαρχοι κκ. Φανή Μπίλιου-Λαγκιόλη και Κώστας Κουλιός, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Θαν. Παιδής, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Τυρνάβου κ. Γ. Χαλούλης, ο πρώην Δήμαρχος Τυρνάβου κ. Ν. Μαλάκος και πλήθος κόσμου.

Σημειώνεται ότι η συναυλία τελούσε υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ